Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak: “MYO’ların ara eleman yetiştirmedeki önemi büyük”

REKTÖR KIZILTOPRAK, “MYO’LARIN ARA ELEMAN YETİŞTİRMEDEKİ ÖNEMİ BÜYÜK”

Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak: “MYO’ların ara eleman yetiştirmedeki önemi büyük”
Yayınlama: 13.11.2023
A+
A-

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi (TUBİF) ve Tavşanlı Meslek Yüksekokuluna yaptığı ziyarette Meslek Yüksekokulların ara eleman yetiştirmedeki önemine dikkat çekti.

Ziyaretine Tavşanlı Meslek Yüksekokulundan başlayan Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Aydın, Tavşanlı MYO Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik ve MYO personeli tarafından karşılandı. MYO’da yer alan bölümlerin başkanlarından eğitim ve yürütülen projeler hakkında bilgiler alan Prof. Dr. Kızıltoprak, Meslek Yüksekokulların ara eleman yetiştirmedeki önemine dikkat çekerek, birimlerin ihtiyaçlarına göre güçlendirilecek akademik kadrolarla daha nitelikli ara elemanlar yetiştirileceğini söyledi.

Yerleşke içerisinde yer alan lavanta bahçesi ve çevresel atıklardan pelet yakıtı üretim biriminde de incelemelerde bulunan Rektör Kızıltoprak, benzer bir tesisin Evliya Çelebi Yerleşkesinde kurulması için çalışma yapılmasını istedi.

Tavşanlı MYO’nun ardından Tavşanlı Uygulamalı Birimler Fakültesine ziyarette bulunan Prof. Dr. Kızıltoprak, Dekan Prof. Dr. Ahmet Boz, yöneticiler ve personel tarafından karşılanarak dekanlık makamına davet edildi. Kızıltoprak, burada yapılan toplantıda DPÜ TUBİF’te gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında bilgiler aldı.







sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş