Pendik’te alacak verecek cinayeti

Pendik’te aralarında alacak verecek yüzünden çıkan kavgada 17 yaşındaki B.G., Senar Bozdemir’i (37) bıçaklayarak öldürdü.

Pendik’te alacak verecek cinayeti
Yayınlama: 04.04.2023
A+
A-

Olay, 31 Mart’ta Pendik ilçesi Sülüntepe Mahallesinde meydana geldi. Aralarında alacak verecek yüzünden husumet bulunan 2 grup telefonda birbirlerini tehdit ettikten sonra Sülüntepe Mahallesi’nde buluştu, Senar Bozdemir ve arkadaşı M.B., telefonda tartıştıkları A.G.(42), B.G.(17), P.C.A.(16) ve K.Y.(16) ile karşı karşıya geldi. Taraflar burada da önce tartıştı daha sonra da kavga etti.. Kavgada B.G., Senar Bozdemir’i bıçakladı. Bozdemir kanlar içinde kalırken çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bozdemir, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olaya karışan A.G., B.G., P.C.A. ve K.Y. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden K.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken A.G., B.G. ve P.C.A. ise tutuklandı.

Pendik'te alacak verecek cinayeti

Öte yandan tarafların tartıştıkları anlar ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde tarafların birbirinin üstüne yürüdüğü anlar yer aldı.

Pendik'te alacak verecek cinayeti

Pendik'te alacak verecek cinayeti

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş