Pendik’te 4 ayrı konteynerde parçalanmış erkek cesedi bulundu

Pendik’te çöp konteynerinde parçalara ayrılmış erkek cesedi bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından parçalanmış ceset Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Pendik’te 4 ayrı konteynerde parçalanmış erkek cesedi bulundu
Yayınlama: 27.05.2024
A+
A-

Dumlupınar Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, çöp atmak için konteynere yaklaşan vatandaş, parçalanmış cesedi gördü. ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmada, cesedin kolları ve bacakları vücudundan ayrılmış olarak iki farklı konteynerde bulunduğu ve erkek cesedi olduğu tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri çevrede bulunan konteynerlerde de incelemeler yaptı.

Pendik'te 4 ayrı konteynerde parçalanmış erkek cesedi bulundu

Yapılan çalışmaların sonunda parçalanmış cesedin mahalledeki 4 ayrı konteyner içinde olduğunu belirledi. Yapılan incelenmelerde cesedin Nihat Salih adında bir kişiye ait olduğu belirlendi. İncelemelerin tamamlanmasının ardından Nihat Salih’in cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Çöp konteynerinin yanına gelen bir kadının da polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğü görüldü. Mahalle sakini Recep Polat, “Ben mahalleye geldiğimde duydum. Hepsi benim komşum. Hiç olay kavga gürültü olmaz burada. Ama bu nasıl bir olay çözemedim. İnsanın vicdanı el vermiyor. Duydum üzüldüm. Bu insanlık dışı bir şey. Birinde ayak resimlerini gördüm. Biz yolda kediyi ezsek alıp hastaneye götüren insanlarız” dedi.

Pendik'te 4 ayrı konteynerde parçalanmış erkek cesedi bulundu

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş