PENÇE KİLİT BÖLGESİNDE TÜRK ASKERİ KAYBOLDU.

PENÇE KİLİT BÖLGESİNDE TÜRK ASKERİ KAYBOLDU.
Yayınlama: 11.12.2022
A+
A-

Kahraman Mehmetçiğimiz Pençe Kilit Operasyonu Bölgesinde Kayboldu.

Türkiye Değişim Partisi Genel  Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün’ün Ulusal bir televizyonda yaptığı “TDP Düzce merkez ilçe başkanının kardeşinin  40 gün önce Pençe kilit operasyonunda kayboldu “ açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

Kahraman Mehmetçiğimiz Mustafa Bazna’nın kaybolduğu haberi ve bilgisi kamuoyundan saklanmış olması Türk Halkını derinden yaraladı.

TDP Genel Başkan Yardımcısının gündeme getirdiği vahim olayda Terör Unsurlarının barındığı HPG den açıklama gelmiş kaybolan askerimizin naaşının kendi ellerinde olduğunu, silahıyla ve cep telefonuyla beraber şehit askerimizin ellerinde olduğu açıklamasını yapmış, Şehit Askerimizin naaşını talep edilmesi halinde ailesine teslim edecekleri açıklamasını yaparak, Pkk’nın yayın organlarında provokasyon yapmaya başlamıştır.

Bebek katili Hpg ve Pkk’nın bu elim olayı istismar etmesine karşı  Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat teşkilatının  bu elim olayı aydınlığa kavuşturup Kahraman Şehit  Türk Askerimiz  Mustafa Bazna’nın bir an önce bulunması yönünde çalışmalar yaptığı tarafımıza gelen bilgiler arasında…

Kaynak: www.sonbasin.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş