Paris Saint Germain’den Lionel Messi kararı! Dünya Kupası sonrası harekete geçecekler

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain’in Arjantinli yıldızı Lionel Messi konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Dünyaca ünlü futbolcunun kulübü PSG, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Lionel Messi hakkında kararını verdi. İşte ayrıntılar…

Paris Saint Germain’den Lionel Messi kararı! Dünya Kupası sonrası harekete geçecekler
Yayınlama: 01.12.2022
A+
A-

Katar’ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda heyecan hız kesmeden devam ederken Lionel Messi’nin ülkesi Arjantin son maçta Polonya’yı 2-0’la geçti ve turnuvada son 16 takım arasına adını yazdırdı. Paris Saint Germain’le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan dünyaca ünlü futbolcu hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Katar’daki dev turnuvada şampiyonluğa ulaşmak isteyen yıldız oyuncunun geleceği hakkında Paris Saint Germain’in kararını verdiği kaydedildi. İşte detaylar…

35 yaşındaki yıldız futbolcu geçtiğimiz sezon başında Barcelona’nın yaşadığı mali kriz nedeniyle uzun yıllardır formasını giydiği Katalan ekibine veda etmek zorunda kaldı. Lionel Messi kısa bir süre sonra Fransa Ligue 1 devi Paris Saint Germain’le sözleşme imzaladı. Arjantinli futbolcu, Paris Saint Germain’de ilk sezonunda oldukça başarılı bir performans sergiledi.

Paris Saint Germain'den Lionel Messi kararı! Dünya Kupası sonrası harekete geçecekler

Lionel Messi, Fransa devinde yeni sezonda da muhteşem bir başlangıca imza attı. Arjantinli yıldız, Ligue 1 devinde bu sezon 19 müsabakada forma şansı buldu. 35 yaşındaki oyuncu rakip fileleri 12 kez havalandırdı. Dünyaca ünlü futbolcu aynı süreçte takım arkadaşlarına 14 gol pası verdi.

Lionel Messi için Katar’daki dev turnuva büyük bir öneme sahip. Kariyeri boyunca Dünya Kupası’nda hiçbir zaman mutlu sona ulaşamayan Arjantinli belki de son turnuvasında şampiyon olmak için performans sergiliyor. 35 yaşındaki yıldızın ülkesi Arjantin’in Suudi Arabistan’a 2-1 mağlup olduğu maçta Lionel Messi rakip fileleri penaltıdan havalandırdı.

Arjantin’in Meksika ile oynadığı grubun ikinci maçında 1 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Lionel Messi’nin maç sonunda soyunma odasında verdiği görüntü çok konuşuldu. Dünyaca ünlü futbolcunun Meksika formasına bastığı görüntü sonrası sosyal medya çalkalandı. Arjantinli oyuncu bu görüntü sonrası demeç vermekten kaçındı.

Paris Saint Germain'den Lionel Messi kararı! Dünya Kupası sonrası harekete geçecekler

Lionel Messi ve takım arkadaşları, grubun son maçında Polonya’yı 2-0’la geçti ve Dünya Kupası’nda son 16 takım arasına adını yazdırdı. Arjantinli futbolcu müsabakanın ardından çarpıcı ifadeler kullandı. Lionel Messi ve takım arkadaşlarının hedefinin Dünya Kupası’nda şampiyonluğa ulaşmak olduğu gözlemlendi.

Katar’daki dev organizasyonda etkili bir performans sergileyen Lionel Messi için Paris Saint Germain’in harekete geçtiği ortaya çıktı. Goal’de yer alan habere göre; 35 yaşındaki futbolcuya 2 yıllık yeni sözleşme teklif edileceği kaydedildi. Lionel Messi’nin şu anda tüm odağının Dünya Kupası olduğu aktarıldı.

Paris Saint Germain'den Lionel Messi kararı! Dünya Kupası sonrası harekete geçecekler

Lionel Messi için kısa süre önce ABD iddiası ortaya atılmıştı. 35 yaşındaki oyuncu daha önce verdiği röportajda MLS’te forma giymeye sıcak baktığını aktarmıştı. Dünyaca ünlü oyuncu için Times’ta yer alan haberde; Inter Miami’nin devrede olduğu belirtilmişti. Arjantinli oyuncunun teklifi kabul etmesi halinde MLS tarihinin en yüksek maaşa sahip futbolcusu olacağı kaydedilmişti. Öte yandan İspanyol basınında yer alan haberlerde Lionel Messi için Barcelona’nın da devrede olduğu vurgulanmıştı.

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş