Otoyolda parçalanmış ceset gören sürücü kaza yaptı! Olay yerindeki kırık aynadan şüpheli tespit edildi

Mersin’in Tarsus ilçesinde otoyolda karşıya geçmeye çalışan 62 yaşındaki kadına otomobil çarptı. Talihsiz kadının yoldaki parçalanmış cesedini bir başka sürücü fark edildi. Çalışma başlatan polis ekipleri, kadına çarparak ölüme neden olan sürücüyü olay yerinde bulunan kırık aynasından tespit ederek gözaltına aldı.

Otoyolda parçalanmış ceset gören sürücü kaza yaptı! Olay yerindeki kırık aynadan şüpheli tespit edildi
Yayınlama: 30.06.2023
A+
A-

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kadına çarparak ölümüne neden olan aracın sürücüsü, olay yerinde bulunan kırık aynasından tespit edilerek gözaltına alındı.

CESEDİ EZMEMEK İÇİN BARİYERLERE ÇARPTI

Alınan bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan E.K, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda aracıyla seyir halindeyken Tarsus ilçesi Berdan Viyadüğü mevkisine geldiğinde yolda fark ettiği parçalanmış cesedi ezmemek için bariyerlere çarptığını bildirdi.

SÜRÜCÜ ÇARPIP KAÇTI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler, kadın cesedinin D.K’ya (62) ait olduğunu belirledi. Ekipler yaptıkları incelemede D.K.’ya bir aracın çarptığını tespit etti.

ŞÜPHELİ, KIRIK OTOMOBİL AYNASINDAN TESPİT EDİLDİ

Ekipler, olay yerinde D.K’ye ait olduğunu değerlendirdikleri bir poşetin içinde kıyafet ve kırık otomobil aynasıyla karşılaştı. Kırık aynanın ait olduğu aracı tespit eden ekipler, sürücüsü S.S.K’yı Akdeniz ilçesi Yeni Mahallesi’nde gözaltına aldı. S.S.K’nın emniyetteki işlemleri sürüyor.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş