Öğrencilerin kantin çilesine bir garip çözüm yöntemi

AFYONKARAHİSAR’DA KANTİNİ OLMAYAN OKULDA ÖĞRENCİLERİN ALIŞVERİŞ İÇİN GİTTİKLERİ VE CAMDAN ALIŞVERİŞ YAPMAK ZORUNDA KALDIKLARI OLAYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLGİNÇ BİR YÖNTEM GELİŞTİREREK, OKULA KANTİN YAPMAK YERİNE MERDİVEN YAPTIRILACAĞINI AÇIKLADI.

Öğrencilerin kantin çilesine bir garip çözüm yöntemi
Yayınlama: 28.09.2023
A+
A-

Afyonkarahisar’da kantini olmayan okulda öğrencilerin alışveriş için gittikleri ve camdan alışveriş yapmak zorunda kaldıkları olaya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ilginç bir yöntem geliştirerek, okula kantin yapmak yerine merdiven yaptırılacağını açıkladı.

Kent merkezinde depreme dayanıksız olduğu için boşaltılıp, yıkımına başlanan Çıraklık Eğitim Merkezi öğrencileri Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gönderildi. Kantini olmayan okulda öğrenciler yeme-içme ihtiyaçlarını karşılamak için gittikleri okulun yakınındaki Fatih Lisesinin kantininden alışveriş yapmaya başladı. Ancak bu okula giremeyen öğrenciler alışverişlerini kantinin kapısı yerine camdan yapmaları ilginç manzaralar ortaya çıkardı. Öğrencilerin yemek ve içecek almak için adeta cama tırmandığı fotoğrafla görenleri düşündürdü.

Konuyla ilgili bilgisine başvurulan İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise öğrencilerin gittikleri mevcut okula kantin açılması yerinen kantini olan okulda öğrenciler için merdiven yaptırılacağını belirttiler.

Öğrencilerin kantin çilesine bir garip çözüm yöntemi
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş