Öğrencilere karne hediyesi olarak Eskişehir’e gitti

BİLECİK’İN GÖLPAZARI İLÇESİNDE HİZMET VEREN GAZİMİHAL İLKÖĞRETİM OKULU’NUN 7/A SINIFI ÖĞRENCİLERİ, KEYİFLİ BİR GEZİ İÇİN ESKİŞEHİR’E GİTTİ

Öğrencilere karne hediyesi olarak Eskişehir’e gitti
Yayınlama: 30.06.2023
A+
A-

Bilecik Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer öğrencilere karne hediyesi olarak Eskişehir’e gezi düzenledi.

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde hizmet veren Gazimihal İlköğretim Okulu’nun 7’inci sınıf öğrencileri, keyifli bir gezi için bayramda Eskişehir’e gitti. Öğrenciler, Eskişehir’in ünlü turistik mekânlarından olan Sazova Parkı’nı ve hayvanat bahçesini ziyaret ettiler.

Gazimihal İlköğretim Okulu’nun öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde düzenlenen geziyle Eskişehir’in doğal ve kültürel güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu. Sazova Parkı, yeşil alanları, göletleri ve rengârenk çiçekleriyle ünlü bir piknik ve dinlenme alanı olarak biliniyor. Öğrenciler, parkın içerisinde yer alan tarihi binaları, tematik bahçeleri ve eğlenceli aktiviteleriyle keyifli bir zaman geçirdi.

Ayrıca, gezi çerçevesinde öğrenciler, Sazova Parkı içinde bulunan hayvanat bahçesini de ziyaret etti. Hayvanat bahçesinde farklı türlerden hayvanları gözlemleme ve doğal yaşamlarını yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler, öğretici ve eğlenceli bir deneyim yaşadılar.

Öğrencilere karne hediyesi olarak Eskişehir’e gitti
Öğrencilere karne hediyesi olarak Eskişehir’e gitti
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş