‘Öğrenci Buluşmaları’ etkinliği düzenlendi

ESKİŞEHİR GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN ‘ÖĞRENCİ BULUŞMALARI’ ETKİNLİĞİNİN 2’NCİSİ ESKİŞEHİR YURDU’NDA GERÇEKLEŞTİ.

‘Öğrenci Buluşmaları’ etkinliği düzenlendi
Yayınlama: 29.12.2023
A+
A-

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Öğrenci Buluşmaları’ etkinliğinin 2’ncisi Eskişehir Yurdu’nda gerçekleşti.

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kentte öğrenim gören öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Çeşitli etkinlikler düzenleyerek öğrenciler ile bir araya gelen İl Müdürü Osman Ercan, bu kez Eskişehir Yurdu’nda 2’ncisi düzenlenen ‘Öğrenci Buluşmaları’ etkinliğinde öğrencilerle buluştu. Gençlerle yapılan sohbetlerde Eskişehir’de üniversite eğitiminin iyi ve iyileştirilmesi düşünülen yönler konuşuldu. Yurtta ikamet eden öğrenciler, kaldıkları yurtlardan memnun olduklarını dile getirerek, sunulan imkânların ve gösterilen ilginin güzel olduğunu söyledi. Buluşma sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

Yapılan etkinliğe, Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan, Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu, Odunpazarı İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Başkomiser Tahsin Tüylü, Odunpazarı İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Çelik ve Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Sertsöz katıldı.

‘Öğrenci Buluşmaları’ etkinliği düzenlendi
‘Öğrenci Buluşmaları’ etkinliği düzenlendi
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş