Ocak Partisi Kurucusu Canpolat: Bölgeyi yeniden ayağa kaldırmak zorundayız

OCAK Partisi Kurucusu Kadir Canpolat, “Depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını hep birlikte sarıyoruz, sarmalıyız. İktidarı ve muhalefeti, topyekûn bir millet olarak felaketin yaşandığı bölgeyi yeniden ayağa kaldırmak zorundayız” dedi.

Ocak Partisi Kurucusu Canpolat: Bölgeyi yeniden ayağa kaldırmak zorundayız
Yayınlama: 21.02.2023
A+
A-

Ocak Partisi Kurucusu Canpolat, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremler ile ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini söyledi. Bu süreçte hükümetin yanında olduklarını ifade eden Canpolat, “Türkiye çok zor bir süreçten geçiyor biz Osmanlı Ocakları ve Ocak Partisi olarak, bu zorlu süreçte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız. Böyle sıkıntılı bir süreçte devletimizin, milletimizin yanında olmayacağız da ne zaman olacağız? Depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını hep birlikte sarıyoruz, sarmalıyız. İktidarı ve muhalefeti, topyekûn bir millet olarak felaketin yaşandığı bölgeyi yeniden ayağa kaldırmak zorundayız” diye konuştu.  

Kadir Canpolat, böyle bir zamanda siyaset yapılmasının yanlış olduğunu ifade ederek, “Böyle bir zamanda hep birlikte yaraları saralım. Bu ülke hepimizin ve hepimiz ayrıştırma yapmadan elimizden gelen her şeyi yapmak mecburiyetindeyiz. Yalanlar üzerinden devleti hedef göstermek yerine gelin devletimize, tüm kurumlarına ve hükümete yardımcı olalım” dedi.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş