New York’ta Türkevi’ne saldırının görüntüleri ortaya çıktı

New York’taki Türkevi’ne yapılan saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde siyah kıyafetli ve siyah şapkalı bir kişinin elinde demir levyeyle Türkevi binasına yaklaştığı görüldü. Saldırgan, bina önünde park edilmiş bir aracın arkasında bir süre vakit geçirdikten sonra bir anda levyeyi kaldırarak Türkevi binasının camlarına saldırmaya başladı.

New York’ta Türkevi’ne saldırının görüntüleri ortaya çıktı
Yayınlama: 22.05.2023
A+
A-

Türkiye‘nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğunun bulunduğu, Türk vatandaşlarının Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oy kullandığı Türkevi binasına saldırıldı. Türkiye’nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür, sabaha karşı Türkevi’ne yönelik saldırıda sadece hasar meydana geldiğini, yaralanan olmadığını söyledi. Başkonsolos Özgür, olayın yerel saatle 03.14’te gerçekleştiğini, kimliği bilinmeyen bir kişinin Türkevi’nin 46. Sokak üzerinde bulunan cephesine yaklaşarak elinde bulunan demir levyeyle Türkevi’nin Konsolosluk giriş kapıları ve camlarına vurma suretiyle zarar verdiğini kaydetti.

New York'ta Türkevi'ne saldırının görüntüleri ortaya çıktı

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Türkevi’ne yönelik saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde siyah kıyafetli ve siyah şapkalı bir kişinin elinde demir levyeyle Türkevi binasına yaklaştığı görülüyor. Saldırgan, bina önünde park edilmiş bir aracın arkasında bir süre vakit geçirdikten sonra bir anda levyeyi kaldırarak Türkevi binasının camlarına saldırmaya başlıyor. Görüntülerde saldırının bir kişi tarafından gerçekleştirildiği görülüyor.

New York'ta Türkevi'ne saldırının görüntüleri ortaya çıktı

“12 CAM HASAR GÖRDÜ”

Türkiye’nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür, saldırı sonucu konsolosluk kapısının 2 camı ve 10 cephe camı olmak üzere toplam 12 camın hasar gördüğünü aktararak, “Olay anında New York Polis Teşkilatına anında haber verilmiş ve polis ekibinin olay mahalline gelmesi sağlanmıştır. Kimliği belirsiz fail, saldırıda kullandığı demir levyeyi arkasında bırakarak uzaklaşmıştır. Failin belirlenerek yakalanmasının beklendiğini yerel makamlara aktardık. ” ifadelerini kullanmıştı.

New York'ta Türkevi'ne saldırının görüntüleri ortaya çıktı

New York'ta Türkevi'ne saldırının görüntüleri ortaya çıktı

New York Seçim Sonuçları New York Yerel Seçim Sonuçları 2019 New York Genel Seçim Sonuçları 2018
sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş