Nesrin Cavadzade: Artık mücevhere para vermem diye düşünüyorum!

Son dönemde nişanlısı Gökhan Alkan ile ilişkisini bitirmesiyle konuşulan Nesrin Cavadzade, ünlü bir mücevher markasıyla işbirliği yaptı. Gerçekleştirilen lansmanda gazetecilerle bir araya gelen güzel oyuncu, Bu işbirliği vesilesiyle artık mücevhere para vermem diye düşünüyorum diyerek, samimi açıklamalarda bulundu.

Nesrin Cavadzade: Artık mücevhere para vermem diye düşünüyorum!
Yayınlama: 01.12.2022
A+
A-

MESUT YILMAZ / MİLLİYET
Geçtiğimiz Nisan ayında Bebek’te görüntülenen Nesrin Cavadzade, Gökhan Alkan ile nikâh masasına ne zaman oturmayı planladığı sorusuna; “Annem bu kadar sormuyor ne zaman evleneceğimi, annemden daha çok soruyorsunuz. Kısmet bu işler, bakalım. Kafamızda herhangi bir tarih yok, olsa söylerim” yanıtıyla sitem etmişti.

Nesrin Cavadzade: Artık mücevhere para vermem diye düşünüyorum!

BÜYÜK AŞK BİTTİ!

Aşklarını gözlerden uzak yaşayan ikiliden önceki aylarda ise kötü haber gelmiş, ilişki noktalanmıştı. Son olarak ATV’de yayınlanan ‘Kalp Yarası’ dizisinde kamera karşısına geçen yakışıklı oyuncu, Cavadzade’yi sosyal medyada takip etmeyi bırakmış, nişanlısıyla fotoğraflarını da kaldırmıştı.

Sosyal medyada fanlarının eski nişanlısı ile barışmaları için yoğun mesai harcadığı Cavadzade, Etiler’de kameralara yansıdığında sorulan; “Tekrar bir araya gelir misiniz?” sorusuna sessiz kalmayı tercih etmişti. Hızla aracına yönelen 40 yaşındaki güzel, Gökhan Alkan’la ilgili soruları duymazdan gelmiş, aracına binerek uzaklaşmıştı.

AYRILIK NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Oyuncu çiftin kafa yapılarının farklı olduğu, hayata bakış açıları yüzünden son dönemde sık sık tartıştıkları ve bu sebeple aşklarını bitirme kararı aldıkları belirtilmişti.

Güzel oyuncu, daha sonra ise tekrar Etiler’de görüntülenmiş; nikâh masasından döndüğü nişanlısı Gökhan Alkan ile ilgili sorular sorulması üzerine; “O defter kapandı!” cevabını vermişti.

Nesrin Cavadzade: Artık mücevhere para vermem diye düşünüyorum!

“BANA KAZANIMI ÇOK BÜYÜK OLDU”

Tüm bunların ardından ünlü bir mücevher markası, 40 yaşındaki Nesrin Cavadzade ile işbirliğini Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirdiği lansman ile duyurdu.

Gerçekleşen lansman sonrası basın mensuplarının sorularına cevap veren Cevadzade, “Markanın elçisi olduğum için çok mutluyum. Bana kazanımı çok büyük oldu. Bu vesileyle artık mücevhere para vermem diye düşünüyorum” diyerek gülümsedi.

“İLGİ ÇEKİCİ OLMAYI SEVİYORUM”

“Abartıyı sever misiniz?” sorusuna da içtenlikle cevap veren ünlü isim, ‘Kesinlikle abartıyı severim. Bunu giydiğim ve taktığım takılardan anlıyorsunuzdur. Gereğinden fazla şık giyineyim, bir yere gittiğimde ilgi çekici olmayı seviyorum” itirafında bulundu.

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş