NEBİ BEYİN 25 YILLIK SEÇİM SLOGANI  1,2,3,4……….. 24

Yayınlama: 12.02.2024
A+
A-

NEBİ BEYİN 25 YILLIK SEÇİM SLOGANI  1,2,3,4……….. 24   

 

Eskişehir’de 25 yıllık CHP yönetiminin  hiçbir şey yapmadıklarının ortaya çıkmasını sağlayan ve bunu sadece bir cümleye sığdıran adamın adıdır Nebi Hatipoğlu.

 

Yıllardır süregel algı çalışmalarının bir cümleyle tarumar olduğuna şahit oldu tüm Türkiye. İdeolojik saplantıların bir anda sus pus olduğunu izledik.

 

Koskoca 25 yılı minicik bir cümleyle özetlemişti Nebi Hatipoğlu 1,2,3,4……24 dedi ve hemen ardından şehrin tüm sokaklarını gezmeye başladı.

 

Bütün Eskişehir ve halkı arka sokaklarda gerçekleşmeyen hizmetlere, unutulmuşluğa algı operasyonlarına, belki bir opera reklamına belki Cumhuriyet ve Atatürk naralarının ardına saklamışlardı yapmadıkları hizmetleri.

 

Şeklen mükemmel gözüken şehirde elit ve ayrışmış bir alana sığdırılan, sadece tüketim şehri haline getirilmeye çalışılan şehirdir Eskişehir. Göç almadık diye övünülen öğrenci şehri diye küçültülen, yatırıma izin verilmeyen, Fotocuların,  Masonik yapıların, örgüt severlerin, Atatürkçülük kavramının içine gizledikleri devlet ve sistem düşmanlarının yönettiği, yazık ettiği sadece İzmir marşıyla, Cumhuriyet nidalarıyla hakim olduğu şehrin adıdır Eskişehir.

 

Peki hizmet?

Bir seçmen olarak şunu apaçık görebiliyoruz. Yeni bir yönetim anlayışı geldiğinde en azından Büyükerşen’in CHP ve arkadaşlarının 25 yılda ancak becerebildikleri;

Kent Park, Bilim Park, Opera, Heykel Müzesi, Tramvay hatları, pahalı ulaşım, pahalı su, hizmetlerinden daha fazlasını yapabileceği,

 

25 yılda 24 bina dönüştürenlere inat tüm şehri dönüştüreceği, ucuz ulaşım ile öğrencilere dokunacağı, ucuz içme suyu ve bedava kalabak suyunun vatandaşın hoşuna gideceği, tüm Eskişehir’in arka sokaklarına hizmet gideceği, Eskişehir’in bir turizm şehri yapılacağı, organize sanayinin daha da büyüyeceği, hiçbir vatandaşın ötekileştirilmeden hizmet alacağı gerçeğini görebiliyoruz.

Aslında yeni yönetim anlayışıyla sanatın ve sanatçının ne kadar değerli olacağını, yaşayan her canlının pozitif ayrımcılık hakkına tekrar kavuşacağına, yalanlarlar algılarla “ hizmet edemiyoruz,  engelleniyoruz ” yalanının nasılda vatandaşa inandırıldığına şahit olacaksınız.

 

Son olarak !!!!!  yeni hizmet anlayışının en büyük kazancı,  Eskişehir’deki sinek ve sivrisinek yuvasının  Alpu yolundaki (büyük yalan olan) ARITMA olduğu hemen arıtmanın arkasında bulunan 300 dönümlük arazide dışkıların posasının sere serpe atıldığı gerçeğini öğrenmeniz olacaktır.

Yeni yönetim anlayışı mutlak surette kimsenin inancıyla, düşüncesiyle geçmişiyle oy verdiği partili olarak değerlendirilmeyecek tüm toplum hangi inanca biat ederse etsin, kökeni ne olursa olsun, hangi partiye oy vermiş olursa olsun asla ve asla ÖTEKİ olmayacak ÖTEKİLEŞTİRİLMEYECEK.

 

BAŞKANLIĞA HOŞGELDİN NEBİ HATİPOĞLU, ŞEHRİMİZE VE İNSANIMIZA GÜÇ KATTIN,  ESESİMİZE, İNSANIMIZA, ESKİŞEHİRE UMUT OLDUN.

 

 

Kaynak: www.sonbasin.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş