Muharrem İnce’nin İzmir ve Manisa programları, sağlık sorunları nedeniyle iptal edildi

Sosyal medyada hakkında çeşitli iddialarda bulunulan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Manisa ve İzmir mitingleri iptal edildi. İzmir İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Adayımız ve Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin, sağlık sorunu nedeniyle bugünkü programı iptal edilmiştir.” denildi.

Muharrem İnce’nin İzmir ve Manisa programları, sağlık sorunları nedeniyle iptal edildi
Yayınlama: 10.05.2023
A+
A-

Bazı sosyal medya hesapları tarafından hakkında çeşitli iddialar ortaya atılan Cumhurbaşkanı Adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin sağlık problemleri nedeniyle programları iptal edildi.

İZMİR VE MANİSA BULUŞMALARINA KATILAMAYACAK

Memleket Partisi İzmir İl Başkanlığı, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin bugün İzmir’de yapmayı planladığı ‘Gençlerle Buluşma’ programı ve esnaf ziyareti ile Manisa’da gerçekleştirmesi planlanan ‘Gençlik Buluşması’ programlarının sağlık sorunları nedeniyle iptal edildiğini duyurdu. İnce’nin Ankara’ya hareket ettiği öğrenildi.

Muharrem İnce'nin İzmir ve Manisa programları, sağlık sorunları nedeniyle iptal edildi

“KENDİSİNE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ”

İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Adayımız ve Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin, sağlık sorunu nedeniyle, bugünkü İzmir programı iptal edilmiştir. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.” denildi.

Muharrem İnce'nin İzmir ve Manisa programları, sağlık sorunları nedeniyle iptal edildi

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş