Müdür Kasapoğlu’ndan sporculara spor malzemesi desteği

AFYONKARAHİSAR GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ İSMAİL HAKKI KASAPOĞLU, İLÇELERDE SPORUN YAYGINLAŞTIRILMASI VE GENÇLERİN SPORA TEŞVİK EDİLMESİ AMACIYLA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR. KASAPOĞLU, SANDIKLI, DAZKIRI, EVCİLER, BAŞMAKÇI VE KIZILÖREN İLÇELERİNİ ZİYARET EDEREK, BÖLGEDEKİ YETENEK TARAMASI SPORCULARINA MALZEME YARDIMINDA BULUNDU.

Müdür Kasapoğlu’ndan sporculara spor malzemesi desteği
Yayınlama: 28.07.2023
A+
A-

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Sandıklı, Dazkırı, Evciler, Başmakçı ve Kızılören ilçelerini ziyaret ederek, bölgedeki yetenek taraması sporcularına malzeme yardımında bulundu.

Kasapoğlu’nun bu ziyaretleri, sporun ilçelerde de tabana yayılmasını ve gençlerin spor yapma olanaklarına erişimini artırmayı hedefliyor. İlçe ilçe dolaşarak gençlerle birebir temas kuran Kasapoğlu, onlara sporun önemini anlatıyor ve sporun yaşamlarında önemli bir yer tutabileceğini vurguluyor. Müdür Kasapoğlu, ilçelerde bir yıl boyunca temel hareket ve beceriler eğitimine devam edecek yetenekli gençlere yapacakları çalışmalar için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemelerini takdim etti.

İl Müdürü Kasapoğlu, ziyaretler sonrasında yaptığı konuşmada: “Afyonkarahisar’ımızın bütün ilçelerini ilgili müdürlerimizle ziyaret etmeye devam ediyoruz. İlçelerdeki yurtlarımızı ve ilçe müdürlüklerimizi sık sık ziyaret ederek nelere ihtiyaçlarının olduğunu soruyoruz. Gençlik ve spor için ilçelerimizdeki ihtiyaçları olabildiğince karşılamaya çalışıyoruz. Bugün Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yetenek taraması sporcuları için gönderilen spor malzemelerini gençlerimize dağıttık. Bu destek, gençlerin sporu daha kolay ve keyifli bir şekilde yapabilmelerine ve yeteneklerini geliştirmelerine Allah’ın izniyle yardımcı olacak” ifadelerini kullandı.

Müdür Kasapoğlu’ndan sporculara spor malzemesi desteği
Müdür Kasapoğlu’ndan sporculara spor malzemesi desteği
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş