MSB: Son bir haftada 45 terörist etkisiz hale getirildi

MSB: Irak ve Suriye’nin kuzeyi dahil, son bir haftada 45 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Böylece, 2023 yılı dahil etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2 bin 282’ye ulaşmıştır.

MSB: Son bir haftada 45 terörist etkisiz hale getirildi
Yayınlama: 11.01.2024
A+
A-

– Hazine ve Maliye Bakanlığı’nca ‘Mali ve Sosyal Haklar’ genelgesi yayımlanmış ve buna göre bedelli askerlik tutarı 182 bin 609 lira 4 kuruş olmuştur. 8 Ocak 2024 tarihinden itibaren bedelli askerlik müracaat işlemleri başlamıştır.

– İngiltere’nin Ukrayna’ya sattığı mayın avlama gemileri, savaş bitmeden Karadeniz’e giremez. İngiltere’nin de bu konuda bir talebi yoktur. 

– 7 Ocak 2024 tarihinde İdlib’teki üs bölgelerimizi tehdit edebilecek ve milliyeti belirlenemeyen insansız hava aracı tespit edilmiştir. Hava kuvvetlerimize ait uçaklar tarafından derhal önleme ve engelleme yapılmıştır.

– Operasyon ve harekat bölgelerinde akıllı ve kameralı telefon kullanımı kesinlikle yasaklanmıştır. İlgili mevzuat ve emirler hilafında hareket ederek konusu suç teşkil eden paylaşım yaptığı tespit edilen personel hakkında ağır yaptırımlar uygulanacaktır.

 

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş