Mezun Yüzler Projesi İİBF’de mezunlarla öğrencileri buluşturuyor

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ’NDE (İİBF) BU YIL BAŞLATILAN MEZUN YÜZLER PROJESİ İLE İİBF MEZUNLARININ KENDİ PROGRAMLARINDA ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLAN ÖĞRENCİLERLE BULUŞMASI VE ONLARI KARİYER YOLCULUKLARINDA MOTİVE EDEREK ESİNLENDİRMELERİ SAĞLANIYOR.

Mezun Yüzler Projesi İİBF’de mezunlarla öğrencileri buluşturuyor
Yayınlama: 13.10.2023
A+
A-

Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde (İİBF) bu yıl başlatılan Mezun Yüzler Projesi ile İİBF mezunlarının kendi programlarında öğrenim görmekte olan öğrencilerle buluşması ve onları kariyer yolculuklarında motive ederek esinlendirmeleri sağlanıyor.

İİBF Dekanlığı ve İİBF Bölüm Başkanlıklarının iş birliğiyle yürütülen proje çerçevesinde önceki dönemlerde mezun olmuş ve kariyerlerinde başarılı olan İİBF mezunlarının profilleri oluşturuldu. Mezunların profilleri oluşturulurken, kendilerinden üniversite ve sonrasındaki eğitim geçmişleri, kariyer öyküleri, üniversite yıllarından unutamadıkları, kendilerini mutlu eden anıları, İİBF’de öğrenci olmanın kendileri için ne ifade ettiği ve şu anda mezun oldukları programlarda kayıtlı öğrencilere önerileri gibi sorulara cevap vermeleri istendi.

İİBF Dekanı Prof. Dr. Dağdemir: “İİBF 65 yıllık geçmişiyle oldukça nitelikli bir mezun profiline sahip”

Mezun Yüzler Projesi ile ilgili olarak görüşlerini paylaşan İİBF Dekanı Prof. Dr. Elif Dağdemir, söz konusu projenin önemine değinerek şunları aktardı;

“Tarihsel kökeni 1958 yılında kurulan ve Eskişehir’deki yükseköğretim hayatını başlatan Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’ne dayanan İİBF, 65 yıllık geçmişiyle oldukça nitelikli bir mezun profiline sahip. Mezunların şu anda fakültemizde öğrenim gören öğrencilere ilham vermelerini sağlamak amacıyla bu projeyi hayata geçirdik. Öte yandan tüm mezunlarımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz ve bu gururu projemiz yoluyla mevcut öğrencilerimiz için yeni ve farklı bir motivasyona dönüştürüyoruz. Projenin gelişimine destek veren herkese teşekkür ederiz.”

sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş