‘Mehmet Şimşek uyarıldı’ iddialarına yalanlama

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek aleyhine yapılan bir haberin doğruları yansıtmadığını aktaran bir paylaşım yaptı.

‘Mehmet Şimşek uyarıldı’ iddialarına yalanlama
Yayınlama: 31.10.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı seçiminin ardından göreve gelen ekonomi yönetimi, zaman zaman yalan haberlere konu edilerek yıpratılmaya çalışılıyor.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, son dönemde bu amaçla yayılan “Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide somut bir düzelme olmadığı için Mehmet Şimşek’e bir uyarı iletti” iddiasının da doğru olmadığını bildirdi.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, yayınladığı mesajda, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve ilgili tüm kurumların, Türkiye ekonomisinin hedeflerine ulaşması için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü dile getirdi.

“PİYASALARDA GÜVENSİZLİK VE TEDİRGİNLİK OLUŞTURMAYA YÖNELİK KASITLI HABERLER”

Merkez, piyasalarda güvensizlik ve tedirginlik oluşturmaya yönelik kasıtlı bir şekilde dolaşıma sokulan spekülatif haberlere itibar dilmemesi gerektiğini istedi.

'Mehmet Şimşek uyarıldı' iddialarına yalanlama

“Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide somut bir düzelme olmadığı için Mehmet Şimşek’e bir uyarı iletti” iddiası doğru değildir.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve ilgili tüm kurumlar, Türkiye ekonomisinin hedeflerine ulaşması için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.… pic.twitter.com/TY0PsDQdpe

— Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (@dmmiletisim) October 31, 2023

 

sonbasin.com / haber7

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş