MasterChef eleme adayı kim oldu? 26 Kasım 2022 Bu hafta Masterchef eleme potasında kimler var?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef eleme adayları her hafta belli olmaya devam ediyor. MasterChef’te bu hafta eleme gecesi sonrasında 9 yarışmacı kalmış olacak. Peki, MasterChef eleme adayı kim oldu? 26 Kasım 2022 Bu hafta Masterchef eleme potasında kimler var?

MasterChef eleme adayı kim oldu? 26 Kasım 2022 Bu hafta Masterchef eleme potasında kimler var?
Yayınlama: 27.11.2022
A+
A-

Masterchef’in yeni bölümünde yarışmacılar eleme potasına girmemek için ilk olarak topik yemeğini hazırladılar. Masterchef’te eleme adayını belirlemek için yarışmacılar bu bölümde bireysel olarak yarıştılar. Bu hafta Masterchef’in eleme potasında 4 isim yer alıyor. Peki, MasterChef eleme adayı kim oldu? 26 Kasım 2022 Bu hafta Masterchef eleme potasında kimler var? İşte detaylar haberimizde…

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

Masterchef’te geçtiğimiz haftalarda eleme potasında 6 isim yer alıyordu. Yarışmacı sayısı azaldıktan sonra bu hafta eleme potasında 4 isim yarışmaya veda etmemek için yarışacak.26 Kasım Masterchef yayınında mavi ve kırmızı takım olmadan yarışmacılar bireysel olarak yarıştılar ve eleme adayı olmamak için rekabet ediyorlar. İlk turda gecenin en başarılı yemeğini Kıvanç yaptı ve eleme potasına girmekten kurtuldu. İkinci başarılı tabağı Görkem ve üçüncü başarılı tabağı yapan Büşra ise Masterchef’te eleme potasına girmediler.4.eleme adayı ise Tolga oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Bu hafta Masterchef’in eleme potasında Fatma Nur, Gamze, Burak Kaya ve Tolga oldu.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş