Masa tenisinin tekniklerini öğreniyorlar

TEPEBAŞI BELEDİYESİ YUNUS EMRE SPOR TESİSLERİ’NDE DÜZENLENEN YAZ DÖNEMİ EĞİTİMLERİ ÇERÇEVESİNDE DÜZENLENEN KURSLAR YOĞUN KATILIMLA DEVAM EDİYOR. ÜCRETSİZ OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLEN MASA TENİSİ EĞİTİMLERİNE KATILAN ÇOCUKLAR DA SAĞLIK İLE SPOR YAPIYOR.

Masa tenisinin tekniklerini öğreniyorlar
Yayınlama: 27.07.2023
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde düzenlenen yaz dönemi eğitimleri çerçevesinde düzenlenen kurslar yoğun katılımla devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi’nin Şirintepe Mahallesi’nde hizmet veren Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen yeni dönem kurslar başladı. Hizmete girdiği günden bu yana Eskişehirlilerin ilgi odağı haline gelen Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen kurslar çerçevesinde hem yetişkinler hem de çocuklara yönelik eğitimler yer alıyor. Çocuklar için düzenlenen masa tenisi kursu da yoğun katılımla gerçekleşiyor. 7-13 yaş arası 3 grup halinde gerçekleşen masa tenisi kursuna katılan 49 öğrenci, masa tenisinin tekniklerini öğrenirken, sağlıklı bir ortamda spor yapmanın keyfini yaşıyor. Eğitimlere katılan kursiyerler, sağlıklı bir ortamda spor yapmaktan dolayı memnuniyetini belirterek Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkürlerini iletiyor.

Masa tenisinin tekniklerini öğreniyorlar
Masa tenisinin tekniklerini öğreniyorlar
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş