Lukas Podolski’nin “Yılın Fotoğrafları” oylamasında tercihi “Şampiyonlar” oldu

Polonya asıllı Alman futbolcu Lukas Podolski, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği ve 85 seçkin fotoğrafın yer aldığı “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

Lukas Podolski’nin “Yılın Fotoğrafları” oylamasında tercihi “Şampiyonlar” oldu
Yayınlama: 31.12.2022
A+
A-

KÖLN (AA) – 2014 yılında FIFA Dünya Kupası’nda Almanya Milli Takımı ile şampiyonluk yaşayan, Bayern Münih, Köln, Inter ve Arsenal’ın yanı sıra Galatasaray ve Antalyaspor forması da giyen ünlü futbolcu Podolski, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği “haber”, “çevre-yaşam” ve “spor” kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Podolski, spor kategorisinde Elif Öztürk Özgöncü’nün, Ampute Futbol Dünya Kupası’nda Türkiye’nin şampiyonluğa ulaştığı final maçının ardından çektiği “Şampiyonlar” başlıklı fotoğrafını seçti.

Haber kategorisinde Podolski, Kahraman Bekçili’nin, Amasra’daki maden ocağında meydana gelen patlama nedeniyle göçük altında kalan maden işçilerinin yakınları ve arkadaşlarının üzüntüsünü anlatan “Kömür karası gözyaşları” başlıklı fotoğrafına oy kullandı.

Podolski, çevre-yaşam kategorisinde ise Pavel Pavlov’un, Rus askerlerinin ve ayrılıkçıların kuşattığı Ukrayna’nın Mariupol şehrinde çektiği ve sivillerin güvenli koridorlardan tahliyeleri sırasında bazı çocukların yakınlarından ayrılmanın üzüntüsünü anlatan “Kırmışlar kalbini” başlıklı fotoğrafını seçti.

Muhabir: Mesut Zeyrek

sonbasin.com / AA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş