Kütahya’da uyuşturucu operasyonunda tutuklu sayısı 4’e çıktı

KÜTAHYA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA TUTUKLU SAYISI 4’E ÇIKTI

Kütahya’da uyuşturucu operasyonunda tutuklu sayısı 4’e çıktı
Yayınlama: 26.10.2023
A+
A-

Kütahya’da uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 3 kişi daha çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Operasyon kapsamında tutuklu sayısı 4’e yükseldi.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar çerçevesinde il dışından Kütahya’ya uyuşturucu madde getireceği değerlendirilen bedensel engelli E.A. isimli şahıs Kütahya Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yolcu otobüsünden indiği esnada durdurulmuş ve yapılan kontrollerinde, 75 gram metamfetamin ele geçirilmişti.

Aynı gün tutuklanan E.A. isimli şahıs üzerinden ele geçirilen uyuşturucu maddeyi H.G., H.T. ve S.Ü. isimli şahıslarla birlikte aldıklarını ve H.G. isimli şahsın zorla bu işi kendine yaptırdığını beyan etmesi üzerine tespit edilen diğer 3 şüpheli şahsın ikametlerine yapılan aramalarda herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

Gözaltına alınan H.G., H.T. ve S.Ü. isimli kadın, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş