Kütahya OSB’nin istihdam hamlesi “İş’te OSB” muhtarlara tanıtıldı

KÜTAHYA OSB’NİN İSTİHDAM HAMLESİ “İŞ’TE OSB” MUHTARLARA TANITILDI

Kütahya OSB’nin istihdam hamlesi “İş’te OSB” muhtarlara tanıtıldı
Yayınlama: 29.11.2023
A+
A-

İstihdamı artırmak ve iş arayanlar ile işverenleri en basit şekilde buluşturmak adına Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından kurulan ve faaliyete geçirilen ’İş’te OSB’ kariyer platformu, Kütahya ilinde hizmet veren muhtarlara tanıtıldı.

Muhtarların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, Bölge Müdürü Tunahan Ergin, ’İş’te OSB’nin sağladığı avantajlardan bahsederek, platformun mahalle halkına duyurulmasını ve iş açığının azaltılmasına katkı sağlanmasını talep etti. Kurumsal İletişim Departmanı Ali Rıza Vidinlioğlu ise, ’İş’te OSB’ Kariyer platformunun muhtarlara tanıtımını gerçekleştirerek, kullanımı ve ara yüzü hakkında detaylı bilgiler verdi.

Toplantı, İş’te OSB kariyer platformunun sunumuyla başladı ve muhtarlar tarafından büyük beğeni ve ilgiyle karşılandı. Sunumun ardından soru-cevap oturumuyla birlikte, katılımcıların görüşleri ve önerileri de alındı. ’İş’te OSB’nin iş arayanlar ile işverenleri buluşturması ve istihdamın artırılmasına olan katkısı, muhtarlar tarafından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Muhtarlar, bu platformun mahallelerindeki iş arayanlara destek olabileceğini düşünerek, bu konuda aktif bir rol oynamaya hazır olduklarını belirtti. ’İş’te OSB’nin mahalle düzeyindeki duyurularla istihdamın artırılmasına yönelik potansiyelini gören muhtarlar, platformun etkin bir şekilde kullanılması için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını vurguladı.




sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş