Kuşadası’nda tepki çeken olay: Epilepsi geçiren çocuğu, ıslak diye taksiye almadılar

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde tepkilere neden olan bir olay yaşandı. Denizdeyken epilepsi nöbeti geçiren 3 yaşındaki çocuğu, iddiaya göre taksiciler üstü ıslak diye almadı. Çaresiz anne ise başka bir taksi bularak hastaneye gitti. Tepki çeken olayla ilgili taksi durağı hakkında soruşturma başlatıldı.

Kuşadası’nda tepki çeken olay: Epilepsi geçiren çocuğu, ıslak diye taksiye almadılar
Yayınlama: 31.08.2023
A+
A-

Aydın‘ın Kuşadası ilçesinde denizden çıkan ve epilepsi nöbeti geçiren 3 yaşındaki çocuğu iddiaya göre taksiciler üstü ıslak diye almadı. Taksi durağı hakkında soruşturma başlatıldı.

DENİZDE EPİLEPSİ NÖBETİ GEÇİRDİ

Olay geçtiğimiz günlerde Kadınlar Denizi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, epilepsi hastası olan ve serinlemek için denize giren 3 yaşındaki M.D., bir süre sonra nöbet geçirdi. Anne H.D. çocuğunu kucağına alıp taksi ile hastaneye götürmek istedi. Bir taksiyi durduran çaresiz kadın, taksici tarafından “Burası başka bir durak önü sizi alamam” cevabı ile karşılaştı.

“ÜSTÜNÜZ ISLAK, SİZİ ALAMAYIZ”

Durağa gelen ve yardım isteyen anne H.D., bu sefer taksicilerden iddiaya göre “Üstünüz ıslak ve sizi alamayız” cevabını aldı. Aldığı cevap ile şok olan anne çaresizce kucağında çocuğu ile dakikalarca koşuşturdu. İlk durdurduğu taksici geri dönerek kadına “Sizi almadılarsa ben götüreyim hastaneye” dedi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İnsaflı taksici nöbet geçiren çocuğu ve annesini taksiye alarak hastaneye götürdü. Tedavi altına alınan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili aile taksi durağından şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş