Kızılcık Şerbeti canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti 18. bölüm canlı izle! Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu? Show TV 10 Mart canlı izle!

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti bugün 18. bölümü ile ekranlara gelecek. Diziyi canlı izlemek isteyenler, Kızılcık Şerbeti canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti 18. bölüm canlı izle! Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu? araştırması yapıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti canlı izleme linki var mı? 10 Mart Show TV canlı izle!

Kızılcık Şerbeti canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti 18. bölüm canlı izle! Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu? Show TV 10 Mart canlı izle!
Yayınlama: 10.03.2023
A+
A-

Kızılcık Şerbeti, Gold Film imzalı, ilk bölümü 28 Ekim 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Hakan Kırvavaç’ın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek’in kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Kızılcık Şerbeti canlı izle! 10 Mart Show TV Kızılcık Şerbeti 18. bölüm canlı izle! Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu? Show TV canlı izle!

KIZILCIK ŞERBETİ CANLI YAYIN NEREDEN İZLENİR?

Diziyi televizyondan izleyebileceğiniz gibi Show TV’nin resmi web sitesi üzerinden de izleyebilirsiniz.

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızılcık Şerbeti’nin 17. Bölümünde; Nursema’ya ailesinin zoruyla imam nikahı kıyılması Umut’u darma duman etmiştir. Onu sakinleştirmek her ne kadar Alev’e düşse de, o da özellikle Abdullah’ın bu işe onay vermesinden dolayı çok büyük hayal kırıklığına uğramıştır. Fatih’in, Nursema’ya gönülsüz kıyılan nikahı normalleştirmesi Doğa ve Fatih cephesinde yeni bir gerilim yaratmıştır. Evde bu konuda ses yükselten ve Nursema’nın yanında duran tek kişi Doğa’dır. Doğa bununla da yetinmeyip imam nikahının iptal edilmesi için harekete geçecektir.Abdullah Ünal’ın evinde büyük sorunlar yaşanırken güzel bir haber eve neşe katacaktır. Nilay yıllardır umut ettiği hayaline kavuşmuştur, hamiledir. Kıvılcım ve Ömer’in birlikte olduğunu öğrenen Kayhan’ın gösterdiği tepki Ömer tarafından hemen bertaraf edilir.Nursema’nın imam nikahının iptal edilmesi için Doğa’ya yardım eden Alev, hiç beklemediği bir anda bu konuyla ilgili Abdullah’la karşı karşıya geldiğinde olay farklı bir boyuta taşınacaktır.

Kızılcık Şerbeti canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti 18. bölüm canlı izle! Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu? Show TV 10 Mart canlı izle!

KIZILCIK ŞERBETİ KONUSU NEDİR?

İyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalmış, iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) henüz liseye devam etmekte, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım’ın tek isteği çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir.

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCU KADROSU

Barış Kılıç

Evrim Alasya

Settar Tanrıöğen

Sıla Türkoğlu

Sibel Taşçıoğlu

Doğukan Güngör

Müjde Uzman

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş