Kızılcık Şerbeti 20. bölüm 2.fragmanı | Kızılcık Şerbeti yeni bölümde ne olacak? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı İZLE!

Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümleriyle seyirciyi ekranlara kitliyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni bölümde ne olacak? Detaylar haberimizde…

Kızılcık Şerbeti 20. bölüm 2.fragmanı | Kızılcık Şerbeti yeni bölümde ne olacak? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı İZLE!
Yayınlama: 21.03.2023
A+
A-

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı! Başrolünde Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Sıla Türkoğlu’nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti Show Tv ekranlarında her Cuma izleyicisiyle buluşuyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü merak uyandırdı. Kızılcık Şerbeti 20.bölüm 2. fragmanı! Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı! izleyiciler tarafından aratılan konular arasında yer alıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti son bölüm ne oldu? İşte, Kızılcık Şerbeti 20.bölüm 2. fragman izleme linki!

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜM NE OLDU?

Nursema düşme sonrası ağır yaralanmıştır. İbrahim ve ailesi panik halde onu bir hastaneye götürürler ve Nursema iyileşmeden ailesine haber vermemeye karar verirler. Abdullah Ünal’ın tepkisinden korkmaktadırlar. Nursema’nın evlenmesinden dolayı dağılan Umut’u teselli etme görevini her zamanki gibi Alev üstlense de onun da kendi aşk hayatı çok yolunda gitmemektedir. Ömer ve Kıvılcım birlikteliklerini doyasıya yaşamaktadırlar. Doğa ile arasının düzelmesi de Kıvılcım için ayrı bir mutluluk kaynağıdır.

Nilay kapandıktan sonra yeni dünyasını iyice abartma yoluna girecek, bu konuda en büyük desteği de Pembe’den görecektir. Nursema hastanede kendine gelecek ve öğreneceği büyük sır onu şoke edecektir.

KIZILCIK ŞERBETİ 20.BÖLÜM 2. FRAGMANI!

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölüm fragmanı araştırılan konular arasında yer alıyor. Son bölümü ile seyirciyi ekrana kilitleyen Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü merakla bekliyor. Kadrosunda Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Sıla Türkoğlu’nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. Kızılcık Şerbeti 20. bölüm 2. fragmanı resmi Kızılcık Şerbeti’nin resmi YouTube hesabı üzerinden yayınlanmıştır.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş