Kiracısını çocuğunun gözü önünde öldüren ev sahibi yakalandı

İstanbul’da zamda anlaşamadığı kiracısını çocuğunun gözü önünde kurşun yağdırarak öldüren ev sahibi, olaydan 3 gün sonra yakayı ele verdi.

Kiracısını çocuğunun gözü önünde öldüren ev sahibi yakalandı
Yayınlama: 21.07.2023
A+
A-

İstanbul‘un Gaziosmanpaşa ilçesinde zamda anlaşamadığı kiracısını çocuğunun gözü önünde öldürdükten sonra kayıplara karışan ev sahibi, silahla birlikte yakalandı.

İLK OLARAK TELEFONDA TARTIŞMIŞLAR

Olay, 18 Temmuz’da saat 15.50 sıralarında Gaziosmanpaşa ilçesi Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Ev sahibi Ertuğrul Deniz Ö. 15 yıllık kiracısı olan Hüseyin Asar’ın kirasına zam yapmak istedi. Kiracı ise yüksek bulduğu zam teklifini kabul etmedi ve ikili telefonda tartışma yaşadı.

ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE KURŞUN YAĞDIRDI

Tartışma sonrasında ev sahibi Ertuğrul Deniz Ö., çocuğunu spor salonuna götürmek için evine gelen Hüseyin Asar’a kurşun yağdırdı. Olayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı Hüseyin Asar’ı hastaneye kaldırdı. Asar kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtulamadı.

Kiracısını çocuğunun gözü önünde öldüren ev sahibi yakalandı

HEM ANNESİZ HEM BABASIZ KALDI

Öte yandan, Hüseyin Asar’ın önceden eşinin vefat ettiği de öğrenildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kiracı Hüseyin Asar’ın vurulduktan hemen sonra olay yerinden koşarak uzaklaştığı, çevredeki vatandaşlardan yardım istediği görüldü. Saldırıyı düzenleyen Ertuğrul Deniz Ö. polis ekipleri tarafından aranmaya başlandı.

3 GÜN SONRA SİLAHLA BİRLİKTE YAKALANDI

Kiracısını silahla yaralayarak ölümüne sebep olan ev sahibi, Merkez Mahallesi’nde olayda kullandığı silahla birlikte yakalandı. Yakalanan şahıs işlemlerin tamamlanmasının ardından ‘kasten öldürme’ suçuyla adli makamlara sevk edildi.

Kiracısını çocuğunun gözü önünde öldüren ev sahibi yakalandı

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş