Kim Min Jae’den Brezilya açıklaması! ‘Her şeyi yapacağım’

2022 Dünya Kupası’nda boy gösteren takımlardan Güney Kore, adını son 16’ya yazdırmayı başardı. Takımın bel kemiği olan Güney Koreli stoper Kim Min Jae, geçirdiği sakatlık sonrası Portekiz’e karşı oynanan müsabakada yedek kulübesinde oturmak zorunda kaldı. Oynayacakları Brezilya maçı öncesi Kim Min Jae’den dikkat çeken açıklamalar geldi.

Kim Min Jae’den Brezilya açıklaması! ‘Her şeyi yapacağım’
Yayınlama: 04.12.2022
A+
A-

Katar’ın ev sahipliği yaptığı 2022 Dünya Kupası, tüm heyecanı ile devam ediyor. Son 16’ya kalan takımların belli olduğu dev organizasyonun sonuçları futbolseverler tarafından merakla beklenmekte. Adını son 16’ya yazdıran Güney Kore, Brezilya ile karşılaşacak. Sakatlığı bulunan tecrübeli stoper Kim Min Jae’den maç öncesi dikkat çeken açıklamalar geldi.

PORTEKİZ’İ MAĞLUP ETTİ

2022 Dünya Kupası’nda H Grubu’nun son maçında Güney Kore ile Portekiz karşı karşıya geldi. Zorlu müsabaka Eğitim Şehri Stadyumu’nda oynandı. Kritik karşılaşmada Arjantin Futbol Federasyonu’ndan Facundo Tello görev aldı. Güney Kore 1-0 geriye düştüğü maçta Portekiz’i 2-1 yendi.

KATAR’DA 2 MAÇA ÇIKTI

Kim Min Jae, Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda mücadele eden Güney Kore’nin kadrosunda kendisine yer buldu. 26 yaşındaki stoper milli formayla grup aşamasında 2 maça çıktı. Güney Kore; Portekiz, Uruguay ve Gana’nın olduğu grubu ikinci sırada tamamladı. Kim Min Jae, Dünya Kupası’nda gösterdiği başarılı performansla Avrupa devlerini peşine taktı.

Kim Min Jae'den Brezilya açıklaması! 'Her şeyi yapacağım'

DEĞERİ 35 MİLYON EURO

Fenerbahçe’den, Napoli’ye 18.5 milyon euro transfer olan 26 yaşındaki futbolcu İtalyan ekibinde 20 maçta sahaya çıkarken 2 kez fileleri havalandırdı. Napoli ile mevcut sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden Kim Min Jae’nin güncel piyasa değeri 35 milyon euro olarak gösteriliyor.

Sakatlığı ile ilgili konuşan Güney Koreli stoper, “Hepsi iyi iş çıkardı ama şimdi daha fazlasına ihtiyacımız var. Sahada olmadığım için üzgünüm. Yedek kulübesinden izlemek zordu ama yaşadığım sakatlık bana izin vermedi. Yüzde 100 olmak için, bu yüzden böylesine önemli bir oyunda riske atmamanın daha iyi olduğunu hissettik” dedi.

Brezilya karşısında sahaya çıkıp çıkmayacağı sorusuna, “Son 16’daki Brezilya maçında sahada olmak için her şeyi yapacağım. Daha ciddi bir sakatlık pahasına bile olsa oynamaya hazırım” ifadelerini kullandı.

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş