Kılıçdaroğlu’ndan “hızlı internet” vaadi! Donan videolarda bu reklam çıkıyor

Son dönemde art arda vaatlerini sıralayan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, internet bağlantısı nedeniyle donan videolara “hızlı internet vaadi” reklam verdi. Videonun donduğu anda ekranda beliren reklamda, “14 Mayıs’tan sonra hızlı internete sahip olmak artık lüks olmayacak.” ifadeleri yer aldı.

Kılıçdaroğlu’ndan “hızlı internet” vaadi! Donan videolarda bu reklam çıkıyor
Yayınlama: 05.05.2023
A+
A-

Millet İttifakı‘nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçime günler kala vaatlerini sıralamaya devam diyor.

DONAN VİDEOLARDA “HIZLI İNTERNET” REKLAMI

Kılıçdaroğlu son olarak hızlı internet vaadinde bulundu. İnternet bağlantısı nedeniyle donan videolara Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına dahil ettiği “hızlı internet” vaadi reklamı verildi. Videoların donduğunda anda ekranda beliren reklamda “14 Mayıs’tan sonra hızlı internete sahip olmak artık lüks olmayacak” ifadeleri yer aldı.

“TÜRKİYE’NİN İNTERNET HIZI UÇACAK”

Kılıçdaroğlu daha önce de bu vaadiyle ilgili olarak, “1000 Mbps internet sözü veren Kılıçdaroğlu, “Sana söz fiber optik uzunluğu iki milyon kilometreye ulaştıracağım. Türkiye’nin internet hızı uçacak. Vatandaş için de üretici için de ticaret içinde hızlı ve güvenli ve kesintisiz internet lüks olmaktan çıkacak” demişti.

Kılıçdaroğlu’nun söz konusu vaat reklamı şöyle görüntülendi:

Sizce, yurt dışında yaşayan Türkler oy kullanmalı mı?

— Haberler.com (@Haberler) May 4, 2023

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş