Kılıçdaroğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Bay Bay Kemal” sloganına görüntülü yanıt

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda gündeme getirdiği “Bay Bay Kemal” sloganına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Yılmaz Erdoğan’ın başrolünde yer aldığı Organize İşler filmindeki meşhur sahnesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a göndermede bulundu.

Kılıçdaroğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Bay Bay Kemal” sloganına görüntülü yanıt
Yayınlama: 01.02.2023
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında “Bay Kemal” atışması devam ediyor. Kılıçdaroğlu, dün partisinin TBMM’deki grup toplantısında, “Bizim arsız ve hırsıza muamelemiz açıktır; vuracağız neşteri, alacağız devlet malını geri. Seçimin ertesi gününde onların telefonları acı acı çalacak, açtıkları telefonların ucunda bir ses duyacaklar, ‘Ben Kemal, geliyorum’ ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bugün partisinin TBMM’deki grup toplantısında Kılıçdaroğlu’nun “Bay Kemal” ifadeyi sevdiğini dile getiren Erdoğan, “Biliyorsunuz CHP’nin başındaki zata, ‘Bay Kemal’ diye hitap ediyoruz. Memleketin her işi gibi muhalefetin adayının sloganını bulmak da bize kaldı. Madem ‘Bay Kemal’ bu ifadeyi o kadar sevdi, öyleyse bundan sonra kendisine kullanacağı yeni sloganını da vereyim: Bay bay Kemal” dedi.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş