Kılıçdaroğlu dünkü ziyarette istediği desteği alamamıştı! DSP’ye bugün de AK Parti gitti

Dün Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaret ettiği DSP’ye bugün de AK Parti tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi. Kılıçdaroğlu’nun ziyareti sonrası bir basın açıklaması yapan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, “Cumhuriyetimizin yüz yıllık geçmişi ile hesaplaşma hayalleri kuranlara DSP elbette ki gerektiği karşılığı her zaman vermiştir” dedi. Aksakal’ın bu sözleri cumhuriyet için “100 yıllık bir yıkım süreci” diyen HDP’li Pervin Buldan’a gönderme olarak yorumlandı.

Kılıçdaroğlu dünkü ziyarette istediği desteği alamamıştı! DSP’ye bugün de AK Parti gitti
Yayınlama: 07.04.2023
A+
A-

14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlere adım adım yaklaşırken, partiler ve ittifaklar arasındaki ziyaretler de hız kazandı. Millet İttifakı lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ü ziyaret ettikten snra Kılıçdaroğlu, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Merkezi’ne gitti.

DSP’YE BİR ZİYARET DE AK PARTİ’DEN

Kılıçdaroğlu’nun ardından DSP’ye bir ziyaret de bugün Ak Parti‘den yapıldı. Ziyarete AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gitti.

Görüşmede 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlere ilişkin değerlendirme yapılması bekleniyor.

KILIÇDAROĞLU İSTEDİĞİNİ ALAMAMIŞTI

Dün Kılıçdaroğlu’nun ziyareti sonrası DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’, “Cumhuriyetimizin yüz yıllık geçmişi ile hesaplaşma hayalleri kuranlara DSP elbette ki Türk milletinin hassasiyetiyle gerektiği karşılığı her zaman vermiştir. Ben de Sayın CHP Genel Başkanımıza çıktığı yolda hayırlı, başarılı sonuçlar elde etmesini temenni ediyorum.” demişti. Aksakal’ın sözleri cumhuriyet için “100 yıllık bir yıkım süreci” diyen HDP’li Pervin Buldan’a gönderme olarak yorumlandı.

Seçim Sonuçları

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş