Kazada karısı ölen acılı koca Abdullah Balamut:

KAZADA KARISI ÖLEN ACILI KOCA ABDULLAH BALAMUT: “EŞİMİN YOKLUĞUNA ALIŞAMADIM, CİĞERİM PARÇA PARÇA”

Kazada karısı ölen acılı koca Abdullah Balamut:
Yayınlama: 25.07.2023
A+
A-

Afyonkarahisar’da 8 kişinin öldüğü trafik kazasında eşi de hayatını kaybeden Abdullah Balamut, eşinin yokluğuna alışmanın çok zor olduğunu kaydederek, “Bana Çay’ı değil, dünyayı verseler ne yapayım? Ciğerim parça parça. Geceleri uyuyamıyorum hala. Bu acıya yürek dayanmıyor” dedi.

Kaza, Çay ilçesi çıkışında geçtiğimiz 22 Temmuz’da meydana geldi. Berat K. (19) idaresindeki 03 M 5906 plakalı servis minibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç yol kenarındaki şarampole girip, ardından ağaçlara çarparak devrildi. Kazada çalıştıkları kiraz bahçesinden dönen tarım işçileri Salih Akkuş, Ünal Can Akkuş, Güllüzar Balamut, Menekşe Cingöz, Neriman Turguteli, Huriye Köker, Perihan Bayar ve Aysun Çetin yaşamını yitirdi. 13 kişinin de yaralandığı kazada servis aracını kullanan Berat K.’nın ehliyetinin olmadığı ortaya çıktı.

Olayda karısını kaybeden Güllüzar Balamut’un eşi Abdullah Balamut, minibüsü kullanan şoförün yolcu taşıma için gerekli belgelerinin olup olmadığının incelenmesi gerektiğini kaydederek, “Sadece benim değil ölenlerinin hepsinin ailelerinin ciğeri yanıyor. Bana Çay’ı değil, dünyayı verseler ne yapayım? Ciğerim parça parça. Geceleri uyuyamıyorum hala. Bu acıya yürek dayanmıyor” dedi.

sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş