Kastamonu’da taksiciyi defalarca bıçaklayarak öldüren katil zanlılarından biri daha önce öğretmenini bıçaklamış

Kastamonu’da bir taksi şoförü, aracına binen iki genç tarafından ücret sebebiyle defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Şüpheliler tutuklanırken, cinayet zanlılarından B.K.’nin geçen yıl uzaklaştırıldığı okulda müdür yardımcısını da bıçakladığı ortaya çıktı.

Kastamonu’da taksiciyi defalarca bıçaklayarak öldüren katil zanlılarından biri daha önce öğretmenini bıçaklamış
Yayınlama: 31.07.2023
A+
A-

Kastamonu‘da iki genç ücret yüzünden tartıştıkları taksi şoförünü bıçaklayarak öldürdü. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderilirken, zanlılardan B.K.’nin geçtiğimiz sene uzaklaştırıldığı okulda müdür yardımcısını da bıçakladığı öğrenildi.

TAKSİ ŞOFÖRÜNÜ DEFALARCA BIÇAKLADI

Olay, dün akşam saatlerinde Aktekke Mahallesi Yol Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, taksi sürücüsü Nurettin Tığlıgil ile aracına yolcu olarak binen A.A. (16) ve B.K. (18) arasında ücret sebebiyle tartışma çıktı. Tartışma sırasında şahıslar Tığlıgil’i defalarca bıçakladı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan Tığlıgil, sağlık ekipleri tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Tığlıgil, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kastamonu'da taksiciyi defalarca bıçaklayarak öldüren katil zanlılarından biri daha önce öğretmenini bıçaklamış
Taksi şoförü Nurettin Tığlıgil

ZANLILAR TUTUKLANDI

Olayın ardından A.A. ve B.K. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar, işlemlerinin ardından Kastamonu Adliyesine sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan şahıslar tutuklandı.

GEÇEN YIL MÜDÜR YARDIMCISINI BIÇAKLAMIŞ

Öte yandan, cinayet zanlılarından B.K. ile ilgili bir gerçek daha ortaya çıktı. B.K.’nin geçen yıl uzaklaştırıldığı okulda müdür yardımcısı Aziz B.’yi de bıçaklayarak yaralandığı öğrenildi.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş