Kablolu Wakeboard Cumhuriyet Kupası etkinliğine yoğun ilgi

SUKAY TESİSLERİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLEN KABLOLU WAKEBOARD CUMHURİYET KUPASI VE SU KAYAĞI ADAY MİLLİ TAKIM KAMPI SPORSEVERLER TARAFINDAN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.

Kablolu Wakeboard Cumhuriyet Kupası etkinliğine yoğun ilgi
Yayınlama: 26.09.2023
A+
A-

Sukay Tesisleri’nde gerçekleştirilen Kablolu Wakeboard Cumhuriyet Kupası ve Su Kayağı Aday Milli Takım Kampı sporseverler tarafından yoğun ilgi gördü.

Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinliklerde Kablolu Wakeboard müsabakalarında dereceye girenlere ödülleri İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu verdi. Etkinlikte sporcular Kablolu Wakeboard yarışlarına katıldı. Zorlu parkurlarda mücadele eden sporcular izleyen vatandaşlara büyük heyecan yaşattı.

Kablolu Wakeboard Cumhuriyet Kupası’nda dereceye giren sporcular Kasapoğlu tarafından ödüllendirildi. Yarışlarda birinci olan sporcuların yanı sıra ikinci ve üçüncü olan sporcular da başarılı performanslarından ötürü ödül almaya hak kazandı. Etkinlik kapsamında ayrıca Su Kayağı Aday Milli Takımı’nın kampı da Afyonkarahisar’da yapıldı. Kamp boyunca sporcular teknik ve taktik çalışmalar yaparak kendilerini geliştirme fırsatı buldu.

sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş