Jennifer Lopez’den Ben Affleck itirafı: Ayrıldığımızda ölecekmişim gibi hissettim!

Magazin dünyasında ‘Bennifer’ olarak anılan ve ayrılmalarından 18 yıl aradan sonra tekrar aşk yaşamaya başlayan Jennifer Lopez ve Ben Affleck, geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturarak peri masallarını tamamlamıştı. Ünlü çiftten yeni bir albüm çıkaran Lopez, son verdiği röportajda aktör ile ayrıldıkları dönemden bahsederek; samimi açıklamalarda bulundu.

Jennifer Lopez’den Ben Affleck itirafı: Ayrıldığımızda ölecekmişim gibi hissettim!
Yayınlama: 29.11.2022
A+
A-

Milliyet.com.tr
Bir dönem magazin dünyasının en gözde çiftlerinden biri olarak gösterilen, şarkıcı Jennifer Lopez (53) ile aktör Ben Affleck (50), 2002 yılında nişanlanmışlardı. 2003’teki düğünlerini erteleyen çift, bir yıl sonra da yollarını ayırmıştı. Ayrılığın ardından Affleck, Jennifer Garner ile evlenip üç çocuk sahibi olurken; Marck Anthony ile dünaevine giren Lopez’in iki çocuğu olmuştu.

Garner ile 13 yıllık evliliğini bitiren Affleck ve 2004’te nikah masasına oturduğu Anthnoy’den 2014’te boşanan Lopez, daha sonra başka ilişkiler yaşasalar da; aradıkları mutluluğu bulamamıştı.

İkili, geçen sene ise kendilerini yine birbirlerinin kollarında bulmuştu. Yıllar sonra barışmalarının üzerinden çok geçmeden ‘Bennifer’, temmuz ayında Las Vegas’ta sade bir törenle dünyaevine girmelerinin ardından; üç gün süren büyük bir düğün yaparak günlerce konuşulmuştu.

Jennifer Lopez'den Ben Affleck itirafı: Ayrıldığımızda ölecekmişim gibi hissettim!

“GELENEKSELLİKTEN HOŞLANIYORUM”

Jennifer Lopez, geçtiğimiz haftalarda ise Vogue’a konuşmuş ve evliliklerinin modern bir ilişki olduğundan da bahsederek, kocasının soyadını almaktan ‘gurur duyduğunu’ ve bu hareketi ‘güçlendirici’ bulduğunu anlatmıştı:

İnsanlar hala bana Jennifer Lopez diyecek. Ama yasal adım Bayan Affleck, çünkü evlendik. Biz karı kocayız. Bununla gurur duyuyorum. Soyadımı değiştirmenin romantik olduğunu hissediyorum. Geleneksellik de taşıyor, sanırım ben böyle şeylerden hoşlanan bir kadınım.

“MUTLU BİR SONUMUZ VAR”

Ancak Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in evliliğe giden yolu kolay olmadı. Son olarak Apple Music 1 ile yaptığı yeni bir röportajda; şarkıcı, aktörle yeniden alevlenen aşkını değerlendirdi ve 2004’te ilişkilerini sona erdirdikten sonra hissettiği acıdan bahsetti:

Ayrıldıktan sonra her şey çok acı verici oldu. Yirmi yıl önce nişanı atıp düğünümüzü iptal etmek, hayatımın en büyük kalp kırıklığıydı. Gerçekten ölecekmişim gibi hissettim. Bu olay beni sonraki 18 yıl boyunca bir türlü doğru şeyi yapamadığım bir sarmala soktu. Ama şimdi, 20 yıl sonra mutlu bir sonumuz var. ‘Hollywood’da asla olmaz’ dedikleri bir son.

Jennifer Lopez'den Ben Affleck itirafı: Ayrıldığımızda ölecekmişim gibi hissettim!

“GERÇEK AŞK VARDIR”

Pagesix’te yer alan habere göre; Lopez, Cuma günü 2002 yılında çıkardığı “This Is Me… Now” albümünün güncellenmiş hali olan “This Is Me… Then” adlı yeni bir albüm çıkaracağını duyurmuştu.

Bununla ilgili de konuşan güzel şarkıcı, “Hayatımın aşkıyla yeniden bir araya geldiğim ve sonsuza dek birlikte olacağımıza karar verdiğimiz o anı yakaladık. Albümün tüm mesajı şu: Aşk var. Bu gerçek bir aşk. Gerçek aşk vardır ve bazı şeyler sonsuza dek sürer. Bu mesajı dünyaya duyurmak istiyorum ve bu da çok fazla kırılganlık gerektiriyor” ifadelerini kullandı.

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş