Jandarmanda Seyitgazi’de uyuşturucu operasyonu

ESKİŞEHİR’DE JANDARMA EKİPLERİNCE UYUŞTURUCU MADDE ÜRETTİĞİ VE SATTIĞI TESPİT EDİLEN ŞÜPHELİNİN EVİNDE VE ÜZERİNDE YAPILAN ARAMADA ÇEŞİTLİ UYUŞTURUCU MADDELER, İKLİMLENDİRME SİSTEMİ DÜZENEĞİ, 3 ADET RUHSATSIZ SİLAH VE 2 ADET PLAKASIZ MOTOSİKLET ELE GEÇİRİLİRKEN, ŞAHIS HAKKINDA ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI.

Jandarmanda Seyitgazi’de uyuşturucu operasyonu
Yayınlama: 15.06.2023
A+
A-

Eskişehir’de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 362 gramı kurutulmuş, 35 kök skunk ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı’nca Seyitgazi İlçesi’nde şüpheli bir şahsın uyuşturucu ve uyarıcı madde imali ve ticareti yaptığı öğrenildi. Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve Seyitgazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelinin üzerinde ve evinde yapılan aramada 362 gram kurutulmuş skunk, 35 kök skunk, 0,5 gram metamfetamin, uyuşturucu madde yetiştirmek amacıyla kurulan iklimlendirme sistemi düzeneği, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, 41 adet çeşitli çaplarda fişek, 2 adet plakası ve kaydı olmayan motosiklet ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli hakkında adli tahkikatın başlatıldığı öğrenildi.

sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş