İşte Galatasaray’ın yeni forveti! Ayrılık için bomba sözler: Dursun Özbek sözleşmesini yırtıp atar

Milliyet’in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların gündemini değerlendirdi. Galatasaray’ın yeni forvetini duyuran Dindar, ayrılık için sorun çıkaran yıldız oyuncu için Dursun Özbek sözleşmesini yırtıp atar. dedi.

İşte Galatasaray’ın yeni forveti! Ayrılık için bomba sözler: Dursun Özbek sözleşmesini yırtıp atar
Yayınlama: 30.11.2022
A+
A-

Galatasaray’da Dünya Kupası arasında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda takımdan ayrılacak ve transfer edilecek isimler netlik kazanmaya başladı. Milliyet’in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların gündemini değerlendirdi.

Dindar; Oliveira’nın sakatlığından takımdan ayrılacak isimlere kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılıların transfer gündemini değerlendiren Nevzat Dindar, Galatasaray’ın yeni golcüsünü de açıklarken ‘Görüşmeler yapıldı. Oyuncu da gelmeye sıcak bakıyor.” ifadelerini kullandı.

Nevzat Dindar’ın değerlendirmeleri şu şekilde;

“ANTRENMANLARIN YILDIZI ICARDI”

“Icardi, Galatasaray antrenmanlarının yıldızı. Basına kapalıydı antrenmanlar ama bu bölümde aldığım bilgiler Icardi’nin antrenmanda çok iyi olduğu özellikle Mata ile iyi bir uyum yakaladığı söyleniyor. Icardi’nin özel hayatı bu kadar çalkantılıyken böylesine motive olması Galatasaray için büyük şans.”

“OLIVEIRA’NIN SAKATLIĞI CİDDİ DEĞİL”

“Oliveira’nın sakatlığı moralleri bozdu ama Fenerbahçe maçına yetişir. Dünya Kupası sonrası bir iki maç kaçırabilir ama derbiye yetişecektir. Bu dönemde fiziksel olarak bazı eksiklikler olabilir. Oliveira’nın sakatlığı planları alt üst eden bir sakatlık değil. İstanbulspor maçında olmasa bile Sivasspor maçında sahada olacaktır.”

İşte Galatasaray'ın yeni forveti! Ayrılık için bomba sözler: Dursun Özbek sözleşmesini yırtıp atar

“FALCAO SAKAT ICARDI ZİRVEDE GELDİ”

“Vallecano maçında Falcao geliyor ama Icardi de var. Falcao büyük bir hayal kırıklığı olarak ayrıldı Galatasaray’dan şimdi ise yeni heyecan Mauro Icardi… Bir tarafta Falcao diğer tarafta Icardi bakalım neler olacak. Icardi şu an kıyaslanamaz. Falcao’nun da Galatasaray’a karşı bir sempatisi var. Taraftar Falcao’ya da büyük ilgi göstermişti. Icardi performans olarak Falcao’nun daha üzerinde katkı sağladı. Falcao biraz sakatlık problemleriyle geldi. Icardi ise zirvede geldi. Icardi daha farklı bir noktaya evrilebilir. Icardi, Galatasaray’dan sonra daha büyük takımlarda da oynayabiir.”

İşte Galatasaray'ın yeni forveti! Ayrılık için bomba sözler: Dursun Özbek sözleşmesini yırtıp atar

“FORMA ŞANSI BULAMAYAN OYUNCULAR İÇİN ŞANS”

“Bu tarz maçlara genç oyuncularla çıkılmaz. Sonuçta La Liga takımı. Gençler belli bir süre sonra dakika alabilir. Oynamayan oyuncular için bu tarz maçlar bir şanstır. Kastamonuspor maçında Rashica kazanıldı. Yusuf neden bu maçlarda oynamasın? Berkan, Fredrik Midtsjö gibi oyuncular için bu tarz maçlar şans.”

“MARCAO CİDDİ KATKI SAĞLIYORDU”

“Marcao’dan sonra Galatasaray geriden oyun kurma anlamında sıknıtılar yaşayabiiyor. Marcao oyunu geriden kurma anlamında ciddi katkı sağlıyordu. Marcao’yu tercih ediyorsanız onun oyun görüşü Galatasaray’ın işinin kolaylaştırıyordu. Bu tarz oyuncular dünyada tercih ediliyor. Abdülkerim yerli kontenjanında ve onu oynatmak zorundasın. Yerli oyunculardan ortalama 10 üzerinden 6 olsa yeterli oluyor.”

İşte Galatasaray'ın yeni forveti! Ayrılık için bomba sözler: Dursun Özbek sözleşmesini yırtıp atar

“DURSUN ÖZBEK SÖZLEŞMESİNİ YIRTIP ATAR”

“Van Aanholt şu an devam edecek ve transferde zorluk çıkaracağını düşünüyorum. İşleri zorlaştırmaya kalkarsa bu işin sonu iyi gözükmüyor. Aanholt alacağı bütün ücreti istiyor. 1.5 senelik kontratındaki parayı istiyor. Bunun yanında bonus maddeleri de var kolay maddeler. Bütün bunları talep ediyor. Bu rakam yaklaşık 3-3.5 milyon euro civarında. Aldığım bilgilere göre Aanholt bu ücretinde hiçbir şekilde indirime gitmiyor. Dursun Özbek kızıp kontratı da yırtabilir. Galatasaray şampiyon olacaksa Aanholt’la devam edilmesinin riski var. Bir taraftan kötü oynayıp diğer taraftan bazı sıkıntılar yaratırsan insanlar da rahatsız olur. Seferovic gözden çıkarıldı. Devre arasında takımdan ayrılacak. Bunun dışında oyuncu satışına olumlu bakılmıyor. Belki Nelsson’un Dünya Kupası’nda göstereceği performansa göre bir ayrılık olabilir ama Galatasaray alternatiflere bakılıyor. Sacha Boey bazı Fransız kulüplerinin gözdesi. Galatasaray yönetimi Nelsson ve Boey konusunda satışa sıcak bakmıyor ama Nelsson’da durum biraz daha farklı. Torreira’nın satışına pek sıcak bakılmıyor. Seferovic ikna edilebilirse ayrılık olacak. Bu oyuncular ayrılırsa 2-3 transfer olacaktır.”

İşte Galatasaray'ın yeni forveti! Ayrılık için bomba sözler: Dursun Özbek sözleşmesini yırtıp atar

“SOL BEK VE FORVETTE TÜRK ALTERNATİF YOK”

“Galatasaray’ın sol bekte bir sıkıntı yaşadığını biliyoruz. Bunu yerli denklemine göre ayarlamak gerekiyor. Rıdvan gündemde yok. Kendisi de Türkiye’ye dönmeye sıcak bakmıyor. Yerli oyuncu yok sol bek bölgesi için. Forvet bölgesi için de Türk alternatif yok. Galatasaray’ın transfer politikası yerli kalitesini artırmak. Gidecek oyuncular var ve kontenjan açılacak. Yerli golcü açısından çok fazla isim yok. Bekleyip görmek lazım. Samet Akaydın konusunda bazı gelişmeler olabilir. Nelsson’a alternatif aranıyor Samet olabilir. Adana Demirspor, Yunus’u istiyor. Belki iki isim arasında bir takas olabilir.”

“DEMBELE İLE GÖRÜŞME YAPILDI! OYUNCU SICAK BAKIYOR”

“Moussa Dembele’ye Galatasaray’ın ilgisi var. Görüşmeler yapıldı ve oyuncu da sıcak bakıyor. Galatasaray’ın hedefi devre arasında transferi bitirmek. Lyon astronomik bir rakam isterse bu transfer yaza kalır. Cenk Özkacar radardaki isimlerden birisi. Cenk’ten başka isimler de gündemde. Samet Akaydın da bu isimlerden biri. Fenerbahçe, Çağlar’ı mı istiyor Galatasaray da devreye girecek. Beşiktaş, Kaan Ayhan’ı mı istiyor Galatasaray da masada olacak. Yerli havuzu belli ve oyuncular arasında bir rekabet olacak. Galatasaray da bu masadaki en iddialı takımlardan birisi.”

İşte Galatasaray'ın yeni forveti! Ayrılık için bomba sözler: Dursun Özbek sözleşmesini yırtıp atar

“ICARDI VE RASHICA’DA SORUN YOK”

“Rashica ve Icardi’nin bonservisleri şu an konuşulacak bir konu değil. Taraflar memnun. Icardi konusunda yönetiminin Galatasaray’a bu kadar yakışan ve seven oyuncuyu kaybetmek istemeyeceklerini düşünüyorum. Icardi’nin gidişine sessiz kalmazlar. Taraftara Icardi konusunda bir hediye verebilirler. Bu yönetimin vizyonu da bu yönde zaten. Rashica’yı da çok beğeniyorum. Rashica’nın takıma girmesiyle beraber Galatasaray geliyorum demeye başladı. İnsanlar Fenerbahçe’yi şampiyon ilan etmeye başlamışlardı ama şu an öyle bir hava yok. Bu konuda da yanılmadığımı düşünüyorum .Rashica oturdu takıma.”

“DEPAY HAMLESİ FİYAT ARTIRMA TAKTİĞİ”

“Fenerbahçe büyük bir kulüp sonuçta ve Depay’a ilgilenmesi normal. Bu hamleler karşılıklı blöf. Depay gerçekten Fenerbahçe’nin ihtiyacı mı? buna bakmak lazım. Depay konusu biraz Galatasaray’a karşı fiyat artırma hamlesi gibi geldi bana.”

İşte Galatasaray'ın yeni forveti! Ayrılık için bomba sözler: Dursun Özbek sözleşmesini yırtıp atar

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş