İstanbulspor – Beşiktaş maçından notlar

Beşiktaş, Süper Lig’in 27’nci haftasında deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayan karşılaşmada Atilla Karaoğlan düdük çaldı. Atilla Karaoğlan’ın yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ile İlker Takpak yaptı.

İstanbulspor – Beşiktaş maçından notlar
Yayınlama: 25.02.2024
A+
A-

Fernando Santos kazanan kadroyu bozmadı

Beşiktaş’ta 6 eksik

Siyah-beyazlılarda 8 oyuncu kart sınırında

Osman Zeki Korkmaz’dan 3 değişiklik

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Süper Lig’in 26’ncı haftasında oynanan Konyaspor mücadelesinin 11’ine göre İstanbulspor karşısında değişikliğe gitmedi. Kazanan takımı bozmayan Portekizli teknik adam, kalede Mert Günok’a görev verdi. Savunmayı; Onur Bulut, Necip Uysal, Colley ve Masuaku’dan oluşturan tecrübeli teknik adam, orta sahada Al-Musrati ve Gedson’a görev verdi. Sağ kanatta Rashica, ortada Muçi ve sol kanatta ise Cenk Tosun’u sahaya süren Fernando Santos’un gol yollarındaki tercihi ise Semih Kılıçsoy oldu.

Beşiktaş, İstanbulspor karşısına şu 11 ile çıktı:

“Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Rashica, Muçi, Cenk Tosun, Semih Kılıçsoy.”

BEŞİKTAŞ’TA 6 EKSİK

Siyah-beyazlı ekip, İstanbulspor karşına 6 eksik oyuncusuyla çıktı. Beşiktaş’ta sözleşmesi dondurulan Amir Hadziahmetovic’in yanı sıra uzun süreli sakatlıkları bulunan Alex-Oxlade Chamberlain ile Tayfur Bingöl, İstanbulspor mücadelesinde forma giymedi. Öte yandan Ante Rebic, Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Terzi de kadroda yer almayan isimler oldu.

SİYAH-BEYAZLILARDA 8 OYUNCU KART SINIRINDA

Beşiktaş’ta 8 futbolcu, İstanbulspor mücadelesi öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Necip Uysal, Arthur Masuaku, Jonas Svensson, Gedson Fernandes, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Demir Ege Tıknaz, İstanbulspor mücadelesinde sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve Süper Lig’in 28’inci haftasında Galatasaray ile oynanacak derbi maçta forma giyemeyecek.

OSMAN ZEKİ KORKMAZ’DAN 3 DEĞİŞİKLİK

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Süper Lig’in 27’nci haftasında sahasında ağırladığı Beşiktaş mücadelesinin 11’inde 3 değişikliğe gitti. Antalyaspor deplasmanında oynayan Mehmet Yeşil, Deli ve Vefa Temel, Beşiktaş mücadelesinde oynamadı. Osman Zeki Korkmaz, bu oyuncuların yerine; Okan Erdoğan, Loshaj ve Emrehan Gedikli’yi sahaya sürdü.

İstanbulspor, Beşiktaş karşısına şu 11 ile çıktı:

“Alp Arda – Okan Erdoğan, Vorobjovas, Coly, Sambissa, Loshaj, Jackson, Ali Yaşar, Emir Kaan Gültekin, Mamadou, Emrehan Gedikli.”

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş