İstanbul’da yolda yürüyen kadının kaçırılmasının kurgu olduğu ortaya çıktı

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bir kadın, caddede araca zorla bindirilerek kaçırılmış ve olay büyük yankı uyandırmıştı. Sosyal medyada yayılan görüntüler üzerine polis ekipleri çalışma başlatmıştı. Öte yandan tepki çeken olayla ilgili emniyete herhangi bir müracaatın bulunmadığı öğrenilmişti. Konuya ilişkin açıklama Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden geldi. Yapılan açıklamada “Bir şahsın nişanlısına sürpriz yapmak istediği görüntülerin yanlış anlaşılmaya neden olduğu tespit edilmiştir.” denildi.

İstanbul’da yolda yürüyen kadının kaçırılmasının kurgu olduğu ortaya çıktı
Yayınlama: 10.09.2023
A+
A-

Gaziosmanpaşa‘da kız kardeşiyle caddede yürüyen kadının zorla araca bindirilerek götürüldüğü anlar, çevredeki güvenlik kamerasınca kaydedilmiş ve olay infiale yol açmıştı. Konuya ilişkin Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden yapılan açıklamada, bir şahsın nişanlısına sürpriz yapmak istediği, görüntülerin yanlış anlaşılmaya neden olduğunun tespit edildiği bildirildi.

İstanbul'da yolda yürüyen kadının kaçırılmasının kurgu olduğu ortaya çıktı

O ANLAR KAMERALARA YANSIMIŞTI

Alınan bilgiye göre, Karadeniz Mahallesi General Aldoğan Caddesi’nde dün akşam saatlerinde kız kardeşiyle yürüyen kadının yanına yaklaşan araçtan inen kişi kadını zorla araca bindirmişti. Araçtakiler daha sonra hızla olay yerinden uzaklaşırken söz konusu anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülenmişti.

İstanbul'da yolda yürüyen kadının kaçırılmasının kurgu olduğu ortaya çıktı

EMNİYETE MÜRACAAT OLMAMIŞTI

Yaşanan anlara ilişkin görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine polis ekipleri çalışma başlatmış ve söz konusu olayla ilgili emniyete herhangi bir müracaatın bulunmadığı öğrenilmişti.

İstanbul'da yolda yürüyen kadının kaçırılmasının kurgu olduğu ortaya çıktı

GERÇEK ÇOK BAŞKA ÇIKTI

İletişim Başkanlığına bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden yapılan açıklamada ise, gerçeğin bambaşka olduğu öğrenildi. Merkezden yapılan açıklamada, “Bir şahsın nişanlısına sürpriz yapmak istediği görüntülerin yanlış anlaşılmaya neden olduğu tespit edilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş