İşgal ve Kaosa döşenen faylar..

Yayınlama: 28.02.2023
A+
A-

İşgal ve Kaosa döşenen faylar..

Abd ve Nato kaynaklarına göre, eğer Türkiye bunca operasyona rağmen bu hızla ve bu ilkelerle devam ederse; ABD ve Batının uzun vadeli, stratejik ve yaşamsal çıkarlarının geriye dönülmez bir şekilde zedeleneceği, hatta yok olacağı öngörülüyor. Nedir bu çıkarlar…

–ABD Ortadoğuda kurduğu petrol-dolar üzerinden sömürü sistemi parçalanacak.

–IMF ve Nato üzerinden ekonomik ve askeri tüm hedefler sekteye uğrayacak. Dolar her geçen gün uluslararası ekonomiden çekilecek. Faiz sistemi üzerinden tüm dünyayı esir alan ekonomik sömürü modeli çökecek.

–Enerji bağımlılığı artan Avrupa ve ABD, Türk-Rus ortaklığı ile uluslararası arenada çekilmek zorunda kalacak. (Bu nedenle ilk darbe Rusya ya sonraki darbe de Türkiye ye hazırlandı… Rusya nın her barış girişimi bizzat abd tarafından sabote edildi.. Zelenkski isimi kuklayı, kurduğu partiyi, partinin kurucularını, para kaynaklarını ve 2013-14 Ukrayna devrimini incelerseniz bugün ki SAVAŞ ı daha iyi anlarsınız..)

–Yer altı zenginlikleri ve öz kaynakları işgal edilen Afrika ve diğer gelişmekte olan ülkelerde de ekonomik bağımsızlık bayrağı açıp emperyalizme karşı direniş başlatacak.

–Bor madeninden sonra, mavi vatanda çıkan gaz, doğu ve güneydoğu Anadolu’da çıkarılmaya başlanan altın, petrol, gümüş, bakır madenleri Türk devletinin eline geçecek. Bu hammaddelerle büyük bir katsayı üreterek SİHA, İHA, AKINCI ile başlayan askeri ve üretim teknolojisiyle ABD nin dünyadaki Pazar payı küçülecek, ABD nin “dünya imparatorluğu” stratejisi büyük darbe alacak.

–NATO’nun en büyük silahlı gücü ve ABD nin bölgesel çıkarlarının en büyük savunucusu TSK Sebataycı-Pentagon kontrolünden çıkarak bölgede yerli ve milli hamleler yaparak ABD nin petrol kaynaklarını ve İslamofobi üretim araçları ellerinden alarak bölgeden çekilmesine neden olacak. Suriye ve Irak sınırlarında güvenli bölge kurarak buraları etki alanına alan Türkiye; giderek bu alanları özerk yapılarak ayırarak teker teker anavatana bağlayarak en büyük petrol kaynaklarını kontrolüne sahip olacak. Sonraki hamlelerle TSK giderek İsrail ile sınırdaş konumuna gelerek arz-ı mevdud ve büyük İsrail projesini bitirecek.

–Yeniden Türk dünyası ve Turan ordusu ile Rusya nın da desteği ile; ABD, İngiltere ve AB ülkeleri tüm Avrasya topraklarında kovularak İpekyolu ticareti yeniden işlerliğe kavuşacak.

Şimdi bir batılı olarak bu tabloya bakın; siz olsanız Erdoğan ı sever miydiniz? Tabiki sevmezsiniz.. Nato nun kurucusu ABD başkanı Biden açıktan seçikten “Erdoğan ı indirmeliyiz” demiyor mu? 2 milyon dolar bütçe Türkiye de NATO nun sivil yapılanması olan üniversiteler, öğretim görevlileri, bürokrasi, sermaye ve banka sahipleri, çok uluslu şirketler, stö ler, açık ve kapalı toplum enstitüleri, gazete, dergi ve köşe yazarlarına para aktarılmaya başlanmadı mı? Merak edenler HALK TV nin kuruluşu, sahibi ve sahibinin soyadını neden değiştirdiğini bir incelesinler.. Küçük bir örnek daha… Ümit ÖZDAĞ isimli soytarı fikirliye nerden nasıl kimin eliyle para aktarıldığını bir araştırsınlar..

Bu seçimi yaptırmamak için ellerinden geleni yapacaklar!

Kasım2022 de yayınlanan yazımızda da dediğimiz gibi..

Seçime 2-3 ay kalmışken hala Cumhurbaşkanı adayını niye açıklamazlar?

Şimdi daha iyi anlıyoruz… Acaba bunu başarabilecekler mi?

Başka hangi hamleleri göreceğiz.. çünkü mevcut tablo da Erdoğan %55-60 gibi bir oranla seçimi kazanacağına kesin gözüyle bakılıyor..

O halde seçileni engelleyemiyorsan seçimi engelle mantığı devrede. Bunu da yapamıyorsan seçimi tartışmalı hale getir.

Eğer millet ittifakından biri çıkar; deprem var, aday çıkarmayacağız, bu seçim olmaz derseler şaşırmayın. Erdoğan ı tek başına seçime sokup DİKTATÖR söylemlerle KAOS a oynamaları muhtemel..

Bunlarda Şeytan aklı var! Kim bilir daha neler düşünüyorlar…

2013 Wikiliks belgelerinde Deniz Baykal ı CHP nin başından gönderip Atatürkçülük ilkelerinden sıyrılmış Kılıçdaroğlu nu başa getirmeliyiz dediklerini hala bilmeyenler Altan ÖYMEN nin röportajını dinlesinler…

Bu kan emici vampirler depremi kendileri tetikler, suçu hükümete atar, halkın kendilerine olması gereken öfkesini kendi idarecilerine yönlendirerek hareket alanı açarlar… Halk desteği azalan liderlerin ilk sığındıkları yer emperyalist merkezler olduğunu, tetikçiliğini IMF, DSÖ, Dünya Bankası, AB, NATO nun bizzat kendilerinin yaptığını ülkelerin ve milletlerin sömürüye hazır hale gelene kadar her türlü toplum mühendisliği operasyonuna maruz kaldıklarını göz önüne aldığımızda; tavır ve düşüncelerimizi yeniden gözden geçirmeliyiz…

Ya 100 yıl daha kölelik,

Yada İstiklal ve İstikbal…

Hadi bakalım gençlerimize nasıl bir Cumhuriyet bırakacağız..

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş