ISAF 2023 Kapılarını Açtı

ISAF 2023 Fuarı, Marmara Fuarcılık ev sahipliğinde kapılarını açtı. 1000 firmanın ürün ve markasının ziyaretçilerle buluştuğu fuarda 17 Eylül’e kadar, 50’den fazla ülkeden birçok firma ürün ve hizmetlerini ziyaretçilerle buluşturuyor.

ISAF 2023 Kapılarını Açtı
Yayınlama: 15.09.2023
A+
A-

Marmara Fuarcılık ev sahipliğinde gerçekleştirilen ISAF (Güvenlik, Siber Güvenlik, Akıllı Yaşam ve Yangın) Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Sektörün önde gelen markaları ve iş profesyonelleri, güvenlik alanındaki en son teknolojileri ve hizmetleri keşfetmek için bir araya geldi. Fuar, 28 bin 500 metrekarelik bir alanda, 1000 firmayı ürün ve markalarıyla birlikte ziyaretçilerle buluşturmaya devam ediyor. 3 bini yabancı toplamda 25 binin üzerinde ziyaretçinin beklendiği ISAF içerisinde tüm ilgi alanlarına hitap edecek şekilde 5 ana fuar yer alıyor;

ISAF 2023 Kapılarını Açtı

ISAF Security – Uluslararası Güvenlik ve Ülke Güvenliği Sistem, Ekipman ve Hizmetleri Fuarı

ISAF Fire&Rescue – Uluslararası Yangın, Acil Durum, Arama-Kurtarma Fuarı

ISAF Cyber Security – Uluslararası Siber Güvenlik, Bilgi ve Ağ Güvenliği Fuarı

ISAF Smart Life – Uluslararası Akıllı Binalar ve Akıllı Yaşam Fuarı

ISAF Safety&Health – Uluslararası İş Güvenliği ve İş Sağlığı Fuarı

ISAF 2023 Kapılarını Açtı

ISAF 2023 hakkında bilgi veren Marmara Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Bayram, “17 Eylül 2023 Pazar gününe kadar katılımcılar güvenlik, teknoloji ve girişimlerin heyecan verici dünyasıyla buluşturmaya devam edecek. Fuar süresince düzenlenen çeşitli etkinlikler, katılımcılarımıza sektörün geleceği hakkında daha fazla bilgi edinme ve bu kritik alanlardaki gelişmeleri yakından takip etme fırsatı sunacak” dedi.

ISAF 2023 Kapılarını Açtı

Robot Köpek ve En Yenilikçi Güvenlik Teknolojileri Fuarda Sergileniyor

ISAF 2023 Fuarı, hırsızları dumanla durduran güvenlik sistemlerinden otonom veya uzaktan kullanılabilen robot köpeklere kadar çeşitli sektörlerdeki ihtiyaçları karşılamak amacıyla ilgi çekici ve üstün teknolojileri tanıma fırsatı sunuyor. Ayrıca, elektrik veya veri tabanına ihtiyaç duymadan afet durumlarında aydınlatma, deprem erken uyarı sistemi, iletişim ve güvenlik sağlayabilen girişimlerden paraşüt eğitiminde kullanılan dikey rüzgar tünellerine kadar birçok inovatif çözüm de fuarda sergileniyor. Ülkemizin önde gelen savunma sanayisi firmalarından biri olan Aselsan da fuara katılarak ziyaretçilere üstün teknolojilerini ve savunma alanındaki yenilikleri aktarmaya devam ediyor.

sonbasin.com / haber7

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş