İmamoğlu’nun saldırıya uğradığı anlar havadan görüntülendi! Kameraya anbean yansıdı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum’da yaşadığı taşlı saldırı anının dron görüntüleri ortaya çıktı. Havadan çekilemn görüntülerde İmamoğlu’nun otobüsün üzerinde konuşma yapmaya başladığı anda taşlı saldırının şiddetlendiği görüldü.

İmamoğlu’nun saldırıya uğradığı anlar havadan görüntülendi! Kameraya anbean yansıdı
Yayınlama: 07.05.2023
A+
A-

Erzurum Havuzbaşı Kent Meydanı’nda saat 18.00’de düzenlenecek miting için otobüsle alana gelen Ekrem İmamoğlu konuşmasına başladığı sırada yaşanan taşlı saldırı dron kamerası ile anbean görüntülendi.

HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

İmamoğlu, “Polis sizi uyarıyorum: Müdahale etmezseniz buradaki yetkili amirleriniz hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Emniyet Müdürü başta olmak üzere Valisine varıncaya kadar bugün yaptığı kışkırtıcı propagandadan dolayı da belediye başkanını da o silsileye katıyorum” sözleriyle özetlediği durum dron kamerası görüntülerine de yansıdı.

OTOBÜSÜN ARKASINDAN KOŞUP TAŞ ATTILAR

İmamoğlu’nun dikkatli olmaları için mitinge gelen vatandaşları uyarıp içeri girmesinin ardından geçen süre içerisinde otobüs 10 metre kadar ilerledi. İnsanların sayısının artması üzerine iki TOMA aracı su sıkarak güzergahı açtı. Bu sırada hızlanan otobüsün ardından halen koşup taş atanların olması dikkat çekti.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş