İmamoğlu’na taşlı saldırıyla ilgili 13 kişi gözaltında

Erzurum’da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile mitingteki vatandaşlara yönelik yapılan taşlı saldırıya ilişkin soruşturma çerçevesinde tespit edilen 16 kişiden 13’ü gözaltına alındı. Olaylarda yaralanan 12 kişi ise hastanelerde yapılan tedavileri sonrasında taburcu edildi.

İmamoğlu’na taşlı saldırıyla ilgili 13 kişi gözaltında
Yayınlama: 08.05.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün Erzurum’da yaptığı miting sırasında kalabalık bir grubun taşlı saldırısına uğradı. Saldırıda mitinge katılan çok sayıda kişi de yaralandı.

BAKAN BOZDAĞ: SÜREÇ TAKİP EDİLİYOR

Taşlı saldırıya ilişkin katıldığı bir canlı yayında konuşan Bakan Bozdağ, “Olaydan dolayı üzüntümü ifade etmek isterim. Demokratik bir rekabetin devam etmesi bizim arzumuzdur. Yaralanan hemşerilerime geçmiş olsun diyorum. Olayda sorumluluğu olduğu değerlendirilen kişilerle ilgili gözaltı kararları verilmiş durumda. Süreç takip ediliyor. Hukuk işleyecektir, yargı hukuk çerçevesinde kararını verecektir. Şu an gözaltında olanlar var. Kanunun suç olarak tanımladığı eylem varsa hukuk harekete geçer ve gereğini yapar.” değerlendirmesinde bulundu.

İmamoğlu'na taşlı saldırıyla ilgili 13 kişi gözaltında

13 KİŞİ GÖZALTINDA

Olaylarla ilgili yapılan soruşturma çerçevesinde tespit edilen 16 kişiden 13’ü gözaltına alındı. Ayrıca, olaylarda yaralanan 12 kişinin hastanelerde yapılan tedavileri sonucu taburcu edildikleri bildirildi.

İmamoğlu'na taşlı saldırıyla ilgili 13 kişi gözaltında

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş