Hisarcık Hamamköy’de hayır yemeği

HİSARCIK HAMAMKÖY’DE HAYIR YEMEĞİ

Hisarcık Hamamköy’de hayır yemeği
Yayınlama: 25.09.2023
A+
A-

Kütahya’nın Hisarcık ilçesine bağlı Hamamköy’de muhtarlık tarafından ilk defa hayır yemeği etkinliği düzenlendi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte din görevlileri tarafından Kuranı Kerim ve Mevlidi Şerif okundu. Daha sonra İlçe Müftüsü Sebahattin Akyol vaaz verdi ve topluca dua edildi. Duanın ardından halka taskebabı, pilav, çorba, ayran ve tatlı ikramında bulunuldu.

Hayır yemeğine, Kaymakam İsmail Tosun, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çümen, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Alperen Korkut, İlçe Müftüsü Sebahattin Akyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci ile siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Hayır yemeğinde konuşan İlçe Müftüsü Sebahattin Akyol,” Hamamköy’de halkımızın desteği, muhtarımızın ve imamlarımızın gayretiyle hayır yemeği verildi. Hayır yemekleri milletimizin yapmış olduğu güzelliklerden bir tanesi. Millet bir araya geliyor, birlik, beraberlik, sevgi ve muhabbetimiz gelişmiş oluyor. Rabbim bizlere güzel nimetler nasip etmiş. Bizde bu nimetleri milletimizle, halkımızla paylaşmamız, bu hayır yemeklerini devam ettirmemiz lazım. Bu tür etkinlikler Rabbimizin rızasını kazanmaya vesiledir. Allah’u Teala, “ Size verdiğim rızıkları paylaşın” diyor. Paylaşmadığımız takdirde cimrilik yapmış oluruz. Allah cimriliği sevmez. İnşallah hayırlar yağmurların ve mahsulümüzün bol olmasına vesile olacaktır. Rabbim bu hayrı düzenleyenlerden razı olsun” diye konuştu.

Köylülerle bir araya gelerek bu yıl ilk defa hayır yemeği etkinliği düzenlemeye karar verdiklerini söyleyen Köy Muhtarı Ahmet Çalışkan,” Hayırsever halkımızın katılarıyla bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz hayır yemeğine başta Kaymakamımız olmak üzere, Belediye Başkanımız, AK Parti İlçe Başkanımız, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çevre köylerden yoğun katılım oldu. Köy Muhtarlığı olarak bu etkinliği geleneksel olarak her yıl gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Hayrımıza katkıda bulunan köy halkımızdan Allah razı olsun” dedi.

Hisarcık Hamamköy’de hayır yemeği
Hisarcık Hamamköy’de hayır yemeği
Hisarcık Hamamköy’de hayır yemeği
Hisarcık Hamamköy’de hayır yemeği
Hisarcık Hamamköy’de hayır yemeği
Hisarcık Hamamköy’de hayır yemeği
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş