Hindistan’da kamyonla otomobilin çarpışması sonucu 10 kişi öldü, 20 kişi yaralandı

Hindistan’ın Maharashtra’nın Dhule ilçesinde meydana gelen trafik kazasında konteyner kamyonuyla, otomobil çarpıştı. Kazada 10 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı. Kaza sırasında otobüs durağında bekleyenlerin de olduğu belirtildi.

Hindistan’da kamyonla otomobilin çarpışması sonucu 10 kişi öldü, 20 kişi yaralandı
Yayınlama: 05.07.2023
A+
A-

Hindistan’ın Maharashtra’nın Dhule ilçesinde bulunan Mumbai-Agra otoyolunda katliam gibi kaza gerçekleşti. Bir konteyner kamyonunun, otomobille çarpışması sonucu 10 kişi hayatını kaybetti ve 20 kişi de yaralandı. Kamyon, kaza sırasında Madhya Pradesh’ten Dhule’ye seyir halindeydi.

KAMERAYA YANSIDI

Trafik kazası, Mumbai’ye 300 kilometreden fazla mesafedeki Dhule ilçesinin Palasner köyü yakınındaki Mumbai-Agra otoyolu üzerinde, sabah saat 10:45 civarında meydana geldi.Kazanın kameraya yansıyan görüntülerinde, yüksek hızda seyreden kamyonun beyaz bir otomobille çarpıştığı anlar yer alıyor. Çarpışmanın şiddetiyle havada büyük toz bulutları oluştuğu ve yol kenarında duran bazı kişilerin de kazadan etkilendiği görülüyor.

DURAKTA BEKLEYEN YOLCULAR HAYATINI KAYBETTİ

Polis yetkilisi, ölenler arasında, otobüs durağında bekleyen kişilerin de olduğunu belirtti. Polis, olayı öğrendikten sonra hemen olay yerine gitti. Yaralılar, hızla Shirpur ve Dhule’deki hastanelere kaldırıldı.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş