Hatipoğlu’ndan öğrencilere sıcak sürpriz

AK PARTİ ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NEBİ HATİPOĞLU, SINAVLARINA ÇALIŞMAK İÇİN KÜTÜPHANEDE BULUNAN ÜNİVERSİTELİLERE SICAK ÇORBA İKRAMINDA BULUNDU.

Hatipoğlu’ndan öğrencilere sıcak sürpriz
Yayınlama: 19.01.2024
A+
A-

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, sınavlarına çalışmak için kütüphanede bulunan üniversitelilere sıcak çorba ikramında bulundu.

Hatipoğlu vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede günün erken saatlerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye başlayan Hatipoğlu, gece saatlerinde de öğrencileri ziyaret ederek onları yalnız bırakmadı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde (ESOGÜ) sınav haftası olması sebebiyle öğrencilerin yanlarında olmak isteyen Hatipoğlu, üniversite kütüphanesine giderek sıcak çorba ikramında bulundu. Yoğun ders çalıştıkları bu dönemde bu güzel sürprizle karşılaşan öğrenciler mutluluklarını ifade ederken, kendilerini yalnız bırakmayan Nebi Hatipoğlu’na teşekkürlerini iletti. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen gençlerin ricasını kırmayan Hatipoğlu, “Eskişehir’in soğuk havasında birlikte içtiğimiz sıcak çorba, hem bedenimizi hem de gönüllerimize ısıttı. Tüm öğrenci kardeşlerime sınavlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Hatipoğlu’ndan öğrencilere sıcak sürpriz
Hatipoğlu’ndan öğrencilere sıcak sürpriz
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş