Hatayspor’da büyük şok! Eşine dehşeti yaşatıp ülkeyi anında terk etti

HABERLER: Hatayspor’da Ruben Ribeiro’nun eşine şiddet uygulayıp Türkiye’ye kaçtığı iddiaları gündeme geldi.

Hatayspor’da büyük şok! Eşine dehşeti yaşatıp ülkeyi anında terk etti
Yayınlama: 29.11.2022
A+
A-

Süper Lig’de Volkan Demirel önderliğinde çıkış yakalayan ve Dünya Kupası öncesi İstanbulspor’u 1-0 mağlup ederek moral bulan Hatayspor’da büyük bir şok yaşanıyor. Yıldız oyuncu eşine şiddet uygulayıp ülkeyi terk ederken uluslararası tutuklama talebiyle karşı karşıya kaldı. İşte flaş gelişmenin ayrıntıları…

HATAYSPOR, DEMİREL’LE ÇIKIŞI YAKALADI

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de Fatih Karagümrük’le teknik direktörlüğe ilk adımını atan Volkan Demirel, kırmızı-siyahlılarda 16. haftada göreve getirilen genç teknik adam 22 maçta 10 galibiyet 7 mağlubiyet ve 5 beraberlik elde etti. Türkiye Kupası’nda 3 maça çıkan Demirel yönetimindeki Fatih Karagümrük 2 galibiyet elde edip 1 yenilgi almıştı.

Sezon başında Fatih Karagümrük’ten ayrılan Volkan Demirel, bu sezonun 7. haftasında Serkan Özbalta’dan boşalan Hatayspor teknik direktörlük görevine getirildi. Volkan Demirel yönetiminde çıkış yakalayan Hatayspor, 7 maçta 4 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti.

Hatayspor'da büyük şok! Eşine dehşeti yaşatıp ülkeyi anında terk etti

HATAYSPOR’DA BÜYÜK ŞOK!

Dünya Kupası öncesi İstanbulspor’u 1-0 mağlup ederek moral bulan Hatayspor’da Ruben Ribeiro şoku yaşanıyor. Portekiz’den Correio da Manha’da yer alan habere göre Ribeiro, 16 Kasım’da Porto’daki evinde eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle tutuklandı. Kimlik ve ikamet şartıyla serbest bırakılan Ribeiro’nun eşiyle yakın temas kurması ve iletişim halinde olması yasaklandı. Ribeiro eşine şiddet uygulanıp tutuklandıktan sonra serbest bırakıldı fakat evinde elektronik gözetime alındı.

Hatayspor'da büyük şok! Eşine dehşeti yaşatıp ülkeyi anında terk etti

BOMBA İDDİA: TÜRKİYE’YE KAÇTI

Correio da Manha’da yer alan haberin detayında Ruben Ribeiro’nun ev hapsine çarptırılmasından 48 saat sonra Türkiye’ye kaçtığı iddia edildi. Yeniden Yerleştirme ve Hapishane Hizmetleri Genel Müdürlüğü ekipleri cihazı kurmak için Ribeiro’nun evine gitti fakat oyuncuyu evinde bulamadı. Habere göre 48 saat içinde oyuncunun ortadan kaybolduğu belirtilirken Ribeiro’nun telefonlarına bile cevap vermediği ve Türkiye’ye kaçmış olabileceği vurgulandı.

“ULUSLARARASI TUTUKLAMA TALEBİ OLABİLİR”

Hataysporlu Ruben Ribeiro’nun eşine şiddet uygulaması ve ardından tutuklanıp ev hapsine çarptırılmasının şoku yaşanırken Türkiye’ye kaçma ihtimali Portekiz hükumetini harekete geçirdi. Correio da Manha’nın iddiasına göre Portekiz hükumeti Ruben Ribeiro’nun Portekiz’e teslim edilmesi için uluslararası tutuklama talebinde bulunabileceğini iddia etti. 

Portekiz yargısından tutuklama talebi çıkması durumunda Ruben Ribeiro’nun Hatayspor’daki geleceği de büyük bir soru işaretine dönüşecek.

Hatayspor'da büyük şok! Eşine dehşeti yaşatıp ülkeyi anında terk etti

RIBEIRO’NUN KARİYERİ

Ruben Ribeiro, 2019/2020 sezonunda Gil Vicente’de forma giydikten sonra 2020 yılında Hatayspor’a transfer oldu. Birleşik Arap Emirlikleri’nde Al-Ain forması da giyen Ribeiro, ülkesi Portekiz’de Sporting Lizbon, Rio Ave, Boavista, Paços Ferreira, Gil Vicente, Penafiel, Leixões ve Beira-Mar gibi kulüplerde forma giydi.

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş