Hamidiye Su’yun ismi mi değişti? İBB konuya açıklık getirdi: HMD ikinci marka

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Hamidiye Su markasının pet şişesinde yazan “HMD” yazısı kafaları karıştırmış ve markanın isim değişikliğine gittiği iddia edilmişti. İBB tarafından yapılan açıklamada, “Tarihimizden miras Hamidiye suyun adı değişmemiştir, kimse de değiştiremeyecektir. Piyasadaki tüm güçlü ve büyük su markalarının 2. bir markası daha vardır. Her geçen gün büyüyen İBB Hamidiye Su şirketi, HMD isimli ikinci bir su markası piyasaya sundu” dedi.

Hamidiye Su’yun ismi mi değişti? İBB konuya açıklık getirdi: HMD ikinci marka
Yayınlama: 30.06.2023
A+
A-

İBB iştirakindeki Hamidiye Su markasının isminin değiştiği iddia edilmişti. Pet şişede “Hamidiye” yerine “HMD” yazısını gören vatandaşlar durumu sosyal medyada dile getirerek olaya tepki göstermişti.

İBB’DE AÇIKLAMA

İddialara yönelik İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) açıklama geldi. Açıklamada, HMD isimli suyun Hamidiye Suyun ikinci markası olarak piyasaya sunulduğu belirtildi.

Hamidiye Su'yun ismi mi değişti? İBB konuya açıklık getirdi: HMD ikinci marka

“HMD İKİNCİ MARKA”

İBB’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle: “‘Hamidiye suyun adı HMD olarak değişti’ iddiaları gerçek dışıdır. Tarihimizden miras Hamidiye suyun adı değişmemiştir, kimse de değiştiremeyecektir. Piyasadaki tüm güçlü ve büyük su markalarının 2. bir markası daha vardır. Her geçen gün büyüyen Hamidiye Su şirketimizde HMD isimli ikinci bir su markası piyasaya sunmuştur. Hamidiye Su üzerinden yapılan, kara propaganda faaliyetlerine ve sahiplerine itibar etmeyiniz.”

Hamidiye Su'yun ismi mi değişti? İBB konuya açıklık getirdi: HMD ikinci marka

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş