Google, sabahları fazladan bir saat uyuyabilmeleri için çalışanlarına indirim sağlıyor!

Google, çalışanlarının sabahları fazladan bir saat uyuyabilmeleri için kampüsün içindeki otellerinde kalmalarına olanak sunuyor. Yani isteyen Google çalışanları akşam eve gitmek yerine kampüsteki otelde indirimli olarak kalabilecek…

Google, sabahları fazladan bir saat uyuyabilmeleri için çalışanlarına indirim sağlıyor!
Yayınlama: 05.08.2023
A+
A-

Pandemi ofis düzenini temelden bozdu. Uzaktan çalışma pek çok kişi için güzel bir avantaj olmaktan çıkıp bir yaşam biçimine dönüştü. Bu, çalışanları mümkün olduğunca uzun süre ofiste tutmak için avantajlar sunma konusunda uzun bir geçmişe sahip olan bir teknoloji endüstrisi için ani bir değişiklik.

Google, çalışanlarını ofislerine geri döndürmek için elinden geleni yapan şirketler arasında yer alıyor. Ancak yeni bir avantaj bazı çalışanların canını sıkıyor.

Google, sabahları fazladan bir saat uyuyabilmeleri için çalışanlarına indirim sağlıyor!

ÇALIŞANLARI İÇİN KAMPÜSTE OTEL BULUNUYOR

Şirket, kampüs oteli için 99 dolarlık bir “Yaz Özel” reklamı yapıyor. Şirket, “Sabahları ofise gidip gelmek yerine fazladan bir saat uyuyabileceğinizi hayal edin” diye yazdı.

Ayrıca “Ardından, odanızdan çıkıp hızlıca lezzetli bir kahvaltı yapabilir veya işe başlamadan önce egzersiz yapabilirsiniz.” diye ayrıntılı bir bilgiye yer verdi.

UYUMAK İÇİN ÜCRET ÖDEYECEKLER…

Eylül ayı sonuna kadar sürecek olan “anlaşma” yalnızca tam zamanlı çalışanlar için geçerli. Seyahat masrafı olarak nitelendirilmediğinden, çalışanlar kişisel kredi kartlarını kullanarak kendileri ödemek zorunda.

CNBC, şirket içi mesaj panosunda çalışanlar arasında pek de parlak olmayan bir tepki olduğunu belirtiyor.

Konuyla ilgili bir Google çalışanı şöyle yazıyor: “Artık maaşımın bir kısmını Google’a geri verebilirim.” Şirketin efendilerine teşekkür etmenin daha iyi bir yolu var mı?

sonbasin.com / haber7

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş