Galatasaray’da Okan Buruk’tan transfer, Icardi, Kerem ve Yunus açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtladı

Galatasaray’da Okan Buruk’tan transfer, Icardi, Kerem ve Yunus açıklaması
Yayınlama: 01.12.2022
A+
A-

Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig’e verilen arada çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da teknik direktörü Okan Buruk, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde açıklamalarda bulundu.

İşte deneyimli teknik adamın açıklamalarından öne çıkanlar:

“Aradan önceki ivmeyle devam etmeyi isterdim ama lig başladıktan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Tek korkum, bu dönemde sakatlık olması. Oliviera ve Icardi’nin sakatlıkları mevcut. Bu süreçte en korktuğumuz şey sakatlıklar. Icardi’nin arka topuğunda pas verirken bir sakatlık oldu, bugün sonuçları gelecek. Bekliyoruz.

Hep çalışıyoruz ama ne kadar çalışırsanız çalışın oyuncunun bitirişi önem kazanıyor. Son 2 maçı kazanıp Başakşehir maçına çok güvenli çıktık. Olumlu etkilerini gördük.

5 hazırlık maçı oynamayı düşünüyoruz. Bu arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Transfer için çalışmalar yapılıyor. İlk transferimizin kendi içimizden olmasını bekliyorum. Kendini net olarak gösterememiş oyuncularımız var. İlk elimizdeki oyunculara bakacağız. Transfer için çalışmalar yapıyoruz. Transfer dönemi öncesi oynayacağımız kupa maçları da bizim yapacaklarımız için önemli olacak. Önce elimizdeki oyuncuları kullanıp, buna göre karar vereceğiz.

Galatasaray'da Okan Buruk'tan transfer, Icardi, Kerem ve Yunus açıklaması

KEREM VE YUNUS’UN SÖZLEŞMELERİ KONUSU

Kerem’in ve Yunus’un sözleşmelerini iyileştirmek için görüşmeler devam ediyor. Türk oyuncuların da bizim için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Onlar da Galatasaray için her şeyi yapabilecek oyuncular. 

Oyuncularımıza teklif gelmedi. Çok fazla şey yazılıyor. O geliyor, bu gidiyor. Tabii ki yazılacak. Dünya Kupası boşluğunda bir şeylerin olması gerekiyor. Şu an bize gelen net bir teklif yok. Transfer dönemi başladıktan sonra teklif gelebilir, gidebilir.

‘BANA VE OYUNCULARIMA SOKAKTA HEP DESTEK VERDİLER’

Benim için en değerli olan yer sokak!” Sokakta ne düşünüyorlar, bana karşı davranışları nasıl? Sokak farklı, sosyal medya farklı. Sokaktan cevabı daha net alıyorsunuz. Bana ve oyuncularıma sokakta hep destek verdiler.

Galatasaray, şampiyonluğun en iddialı takımlarından biri. İyi oyunumuzu sürdürerek inşallah şampiyon olacağız.

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş